Servicedesk in de lucht

MKB Servicedesk in MitexMagazine

22 juni 2007 1 minuten

De MKB Servicedesk in Utrecht komt op stoom en heeft nu een website gelanceerd. Via www.mkbservicedesk.nl is informatie te verkrijgen en kunnen ondernemers gericht ondernemersvragen stellen.

De Servicedesk vertaalt de vraag van de mkb-ondernemer en roept vervolgens de hulp in van specialisten uit het netwerk. Dat kunnen lokale, regionale of landelijke netwerkpartners zijn, zoals kennisinstellingen. De MKB Servicedesk van MKB-Nederland ondersteunt de mkb-ondernemer als een collega en biedt oplossingen voor concrete vragen of verwijst door naar juiste personen en instanties.

De MKB Servicedesk werkt samen met branche- en ondernemersverenigingen, kennisleveranciers als hogescholen en universiteiten of  zakelijke dienstverleners. De MKB Servicedesk zal worden uitgerold naar andere regio’s en op termijn wellicht voor alle ondernemers in Nederland beschikbaar komen.

Het volledige magazine in hiernaast te downloaden (.pdf). Je vindt het artikel terug op pagina 4. Het artikel is verschenen op 20 juli 2006

Auteur

Willem Overbosch