Speciaal voor ondernemers: Win kaarten voor een concert van Anouk

Retweet ons bericht en win concertkaarten #dlnss

11 juni 2011

Ben je ondernemer en heb je Anouk altijd al een keer willen zien optreden? Doe dan mee met onze RT-actie en win kaarten voor Delta Lloyd North Sea Sounds op 11 juni, waar allerlei topartiesten samen voor een geweldige avond zorgen.

Volg ons op Twitter

Het enige wat je hoeft te doen is ons volgen op Twitter (@mkbservicedesk.nl) (als je dat al niet deed!) en de tweet over de te winnen kaarten voor Delta Lloyd North Sea Sounds delen met je netwerk (“te retweeten”).

Ter ere waarvan?

Het concert wordt georganiseerd om te vieren dat Delta Lloyd een partnership is aangegaan met de Delta Lloyd North Sea Regatta, een van de grootste internationale zeilevenementen dat plaatsvindt tussen 31 mei en 13 juni in Scheveningen. Alle reden voor een feestje! Op 11 juni treedt onder andere Anouk daarom op voor klanten van Delta Lloyd en deelnemende zeilers aan de Delta Lloyd North Sea Regatta.

Wat en wanneer?

We mogen 50 keer 2 kaarten weggeven voor het concert op zaterdag 11 juni, waar Anouk, Lenny Keyland (The Voice of Holland), Giovanca en DJ Jeroen Nieuwenhuize (538) zullen zorgen voor een geweldige avond. Vanaf 20 uur tot ongeveer 24 uur zullen ze voor je optreden in de haven van Scheveningen.

En dan?

De RT-actie van @MKBServicedesk en Delta Lloyd is geldig op maandag 6 juni en dinsdag 7 juni. Op woensdag 8 juni krijgen de winnaars een DM met verdere instructies!

Auteur

Liesette Hensen