Win Het Nieuwe Werken Spel en een workshop Coachend Leidinggeven

Volg en Retweet ons en val in de prijzen

12 juli 2011 2 minuten

Ben je ondernemer en geïnteresseerd in de mogelijkheden van Het Nieuwe Werken? Doe dan mee met onze RT-actie van 11 tot en met 15 juli!

Win Het Nieuwe Werken Spel (waarde 30 euro) of een workshop Coachend Leidinggeven, ter waarde van 2.000 euro.

Volg ons op Twitter (@mkbservicedesk.nl), re-tweet onze berichten over Het Nieuwe Werken Spel en maak iedere dag kans op het spel en de uiteindelijke hoofdprijs; de cursus Coachend Leidinggeven.

Het Nieuwe Werken Spel

Loop jij ook tegen drempels aan bij het invoeren van het Nieuwe Werken? Behoefte aan een dialoog hierover binnen jouw organisatie, zodat je weet waar jij de behoefte van medewerkers ligt en waarin het bedrijf medewerkers in kan faciliteren? Het Nieuwe Werken Spel helpt hierbij!

Workshop Coachend Leidinggeven

De workshop toont je concreet aan welke thema’s binnen Het Nieuwe Werken (HNW) belangrijk zijn en bijdragen aan je doelen ten aanzien van HNW. Wat is het verbeterpotentieel binnen jouw organisatie en welke behoefte hebben je medewerkers? Aan de hand van 17 thema’s (waaronder bedrijfscultuur, organsiatie, managementstijl en persoonlijke groei en ontwikkeling) ontstaat er een interessant beeld van de organisatie en haar mensen op diverse thema's. Je ontvangt een uitgebreide rapportage met de resultaten. Maar liefst 8 medewerkers kunnen deelnemen aan de workshop.

De RT-actie van MKBServicedesk en hnwspel loopt van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli. Aan het einde van iedere dag wordt een winnaar van het Het Nieuwe Werken spel bekend gemaakt en op maandag 18 juli kun je via Twitter lezen wie met zijn organisatie de workshop Coachend Leidinggeven gewonnen heeft!

De winnaars worden bekend gemaakt via @MKBServicedesk en krijgen een DM met verdere instructies.

Actie

Dus ondernemers, als je ons nog niet volgt,  tijd voor een retweet. Wie weet speel jij over een week Het Nieuwe Werken Spel met je collega’s of staat er voor jullie een workshop Het Nieuwe Werken op het programma!

Kijk voor meer informatie over het Nieuwe Werken Spel en de workshop op de website van Het Nieuwe Werken Spel.

Auteur

Ronald de Snoo

Ondernemer binnen een onderneming Mijn naam is Ronald de Snoo, projectmanager bij MKBSD. In 2011 rondde ik in Arnhem mijn opleiding Communicatie af en startte ik bij MKB Servicedesk. In deze sterk groeiende organisatie rolde ik vanaf mijn start van de ene functie in de andere en heb ik in korte tijd van veel van de verschillende werkzaamheden binnen een organisatie mogen proeven.