De week van Het Nieuwe Werken

Neem een kijkje bij een collega

16 november 2011 1 minuten

Nieuwsgierig naar hoe Het Nieuwe Werken werkt? Tijdens de Week van het Nieuwe Werken van 7 tot en met 13 november kun je bij collega-ondernemers die al helemaal mobiel werken een kijkje achter de schermen krijgen.

Werken waar en wanneer jou het beste uitkomt, als het resultaat maar wordt gehaald. Dat is de kern van Het Nieuwe Werken. Natuur & Milieu en het Platform Slim Werken Slim Reizen proberen samen met bedrijven tijdens de campagne Het Nieuwe Werken Doe Je Zelf 2011 werknemers en werkgevers warm te krijgen voor Mobiel Werken.

Drie keer voordeel

Zoals misschien bekend biedt Het Nieuwe Werken voordelen voor werkgevers, werknemers en het milieu. Werknemers worden gelukkiger, er wordt tijd- en milieuwinst geboekt en werkgevers zien de productiviteit stijgen, de kosten voor kantoorruimte teruglopen en weten tevreden werknemers aan zich te binden.

Inschrijven

De campagnesite hetnieuwewerkendoejezelf.nl is nu al in de lucht en via de site kun je je nu al aanmelden voor een excursie naar één van de bedrijven die al mobiel werken. Dat kan op een vast tijdstip, maar ook op afspraak. Er doen ruim dertig bedrijven mee in verschillende provincies dus er zit er altijd één bij jou in de buurt.

Hoofdkwartier

Naast een kijkje bij een collega staan er onder meer debatten, workshops en master classes op het programma. Daarnaast is er een hoofdkwartier aan de Biltstraat 37 in Utrecht waar bekende en minder bekende Nederlanders aan het flexwerken zijn. De precieze programmering van De Week van Het Nieuwe Werken wordt begin november bekend gemaakt via de site

Kun je niet wachten en wil je nu alvast weten of jij klaar bent voor Het Nieuwe Werken? Doe dan nu de gratis scan en je weet het.

Auteur

redactie - Brigiet Bluiminck