Prijzen voor beste mobiele werkplek uitgereikt

Dauphine uitgeroepen tot beste vergaderlocatie

24 januari 2013 2 minuten

Dauphine, FlexOffiz, Youngstartup.nl en Zaamen zijn de winnaars geworden van de springwrQ Awards 2012, ook bekend als de ‘Derde werkplek publieksprijzen’.

Een van Nederlands' grootste vergelijkingssites van flexibele werkplekken, vergaderruimtes en kantoren - SpringwrQ.com - heeft voor het eerst in de geschiedenis prijzen uitgereikt aan ondernemingen die het mobiele werken ondersteunen. De awards werden op 28 maart uitgereikt tijdens de Intertraffic-beurs in Amsterdam, in samenwerking met RAI en Stichting TelewerkForumHNW.

Stemmen

De prijzen zijn gebaseerd op een poll van springwrQ.com, waar in totaal 1100 stemmen werden uitgebracht. De ‘Derde werkplek publieksprijzen’ gaan naar de beste ontmoet-, vergader- en flexwerkplekken in Nederland, volgens de community van flexwerkers en bedrijven die aan Het Nieuwe Werken doen.

Het Amsterdamse restaurant Dauphine won in de categorie: beste vergader- en ontmoetlocatie. De multi-funtionele bedrijfslocatie Zaamen in Haarlem kwam als winnaar uit de bus in de categorie: beste co-work-locatie. Bij Zaamen kunnen zowel zelfstandigen terecht als werknemers van bedrijven. Het huurconcept is flexibel; van een binnenloop-abonnement tot een full-service vaste werkplek.

Innovatief vastgoed

In de categorie innovatief vastgoed werd FlexOffiz, onderdeel van Annexum, uitgeroepen tot winnaar. Door het maandelijks aanpasbare model is ook FlexOffiz niet alleen geschikt voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor de ambitieuze ZZP'er. FlexOffiz heeft plannen om dit jaar 22 kantoren door het land om te bouwen. Hierdoor wordt tegemoet gekomen aan de behoefte van de bedrijfsvastgoedmarkt naar hybride huurvormen, waarbij personeel zowel een hoofkantoor heeft als onderweg kan ontmoeten en werken. Youngstartup.nl viel in de prijzen in de categorie Communities & vastgoed, omdat de online community startende en jonge ondernemers ‘helpt in hun behoefte aan kantoorruimte’.

Mobiel werken

In het tijdperk van Het Nieuwe Werken worden mobiele werklocaties steeds belangrijker. Wil je weten hoe jij als ondernemer Het Nieuwe Werken het beste kunt implementeren binnen je bedrijf? Lees op onze Mobiel Werken desk alles wat je moet weten.

Auteur

Raphael Klees

Elke week probeer ik ondernemers in Nederland te inspireren en vooruit te helpen. Dat doe ik als redacteur en hoofdredacteur van verschillende zakelijke websites. Mijn doel is de informatie voor bedrijven zo helder en duidelijk mogelijk te maken. Daardoor kunnen ondernemers zich snel weer richten op hun bedrijfsvoering.