Multiscreening: "Bereik je klant door middel van beeld"

Praktische tip van internetondernemer Ronnie Overgoor

13 februari 2013 1 minuten

Thuis, op het werk, onderweg en tijdens het winkelen. Beeldschermen zie je overal. Ben jij je als ondernemer bewust van de kracht van beeld? Profiteer ervan en bereik je klant met beeld.

"Ik stam met velen van jullie nog uit de tijd van één tv-scherm in het hele huis. Televisie werd gekeken in de avond en in het weekend. De rest van de tijd was er het testbeeld. Vandaag de dag zijn beeldschermen overal. In bijna alle kamers thuis, op ieders mobiel, onderweg in winkels, trein en tram, in de auto, op de zaak en thuis op de bank in de vorm van de inmiddels bij velen ingeburgerde tablet. We zijn multiscreeners geworden en we kijken video op ieder scherm, overal."  

Video belangrijk voor ondernemers

"Voor ondernemers wordt video steeds belangrijker en dan bedoel ik niet alleen vanwege het tv-scherm in de lobby met daarop de berichten van RTLZ. Video voor trainingen, video om via You Tube je diensten te presenteren, of die van je concurrentie te bekijken, online volgen van congressen en evenementen en videoconferencing, of in plat Nederlands: Beeldbellen." 

Skypen en Facetimen

"Skypen op je laptop met een klant, Facetimen op je tablet of mobiel, of met tien collega’s tegelijk in een meeting op Hangout op Google+. Toekomstmuziek? Dacht het niet. Kijk maar eens goed om je heen. Word je bewust van de kracht van multiscreening en speel er met jouw onderneming op in. Bereik je klant door middel van beeld!"

www.ronnieovergoor.nl

Auteur

Ronnie Overgoor