Minister Kamp neemt 'Eerste hulp bij Leren excelleren' in ontvangst

MKB-Nederland voorzitter Hans Biesheuvel reikt eerste exemplaar uit

13 februari 2013 1 minuten

Het boek 'Eerste hulp bij Leren excelleren' helpt ondernemers het beste uit medewerkers te halen. Op woensdag 18 april 2012 vond tijdens de Week van de Ondernemer de lancering van het boek plaats. Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland, overhandigde het eerste exemplaar aan minister Henk Kamp van Sociale Zaken.

Op de Week van de Ondernemer vond op 18 april 2012 de lancering van het boek 'Eerste hulp bij Leren Excelleren' plaats. Minister Henk Kamp van Sociale Zaken ontving uit handen van MKB-Nederland voorzitter Hans Biesheuvel het eerste exemplaar.

Henk Kamp: "We leven in een tijd dat het voor werknemers niet meer vanzelfsprekend is om een baan te hebben. Ze behouden hun baan als ze van waarde zijn voor het bedrijf. Werknemers moeten ervoor zorgen dat ze flexibel en vernieuwend zijn en dat ze hun ontwikkeling en kennis op peil houden." 

Leren excelleren

Met het boek 'Eerste hulp bij Leren excelleren'  krijgen ondernemers hulp om het beste uit hun ondernemers te halen. Het dagelijkse werk vormt voor medewerkers een onuitputtelijke bron voor leren en verbeteren. Dit boek geeft concreet handvatten om het lerend vermogen van medewerkers op de werkplek aan te spreken. 

Aandacht voor ondernemers

De minister sprak tijdens de lancering van het boek ook een woord van bewondering voor MKB-Nederland uit: "Als minister van Sociale Zaken maak ik dagelijks mee dat we beslissingen nemen die flinke gevolgen hebben voor ondernemers. Die beslissingen worden genomen in ons politieke, bestuurlijke circuit. Ik zie dat MKB-Nederland zich constant door onze beslissingen heen vecht om aandacht te vragen voor de ondernemers en ervoor te zorgen dat de belangen van de ondernemer terecht gedaan worden."

Overhandiging eerste exemplaar

In dit filmpje krijgt minister Henk Kamp van Sociale Zaken het boek 'Eerste hulp bij Leren excelleren' uitgereikt door MKB-Nederland voorzitter Hans Biesheuvel. Bekijk het filmpje.

Auteur

Astrid van der Ziel