E-book 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen'

Zorg voor een betere balans tussen werk en privé voor je personeel

18 september 2012 1 minuten

Weet jij als ondernemer hoeveel tijd jouw medewerkers kwijt zijn aan reizen? Wat win jij ermee als ze op flexibele tijden werken? Op deze vragen geeft het e-book 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen' antwoord.

Eén dag niet in die vervelende file staan. Dàt is nog eens een beloning voor je medewerkers. Slim Werken Slim Reizen gaat over het zorgen voor een betere balans tussen werk en privé voor je personeel. Over het vergroten van de productiviteit van je mensen, want die tijd in de file, die is beter te besteden. Slim werken en reizen is onlosmakelijk verbonden met tools en technische mogelijkheden die plaats en tijdonafhankelijk werken mogelijk maken. 

Download e-book 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen'

Dit boek geeft je inzicht in hoe je Slim Werken Slim Reizen in jouw onderneming implementeert. Het leert je niet alleen waar je winst kunt halen als het gaat om reistijd, maar ook welke middelen je in kunt zetten om je medewerkers slimmer te laten werken.

Linkpagina

Op diverse pagina's kom je handige links en video's tegen. Heb je een smartphone die QR-codes kan lezen, dan kun je direct de betreffende websites en video's bekijken. Voor jouw gemak hebben we alle links naar websites, video's en bronnen op één pagina samengevat op de linkpagina van het e-book Slim Werken Slim Reizen.