Wat betekent slim werken en reizen voor jouw bedrijf?

De Week van Het Nieuwe Werken geeft inzicht

21 november 2012 1 minuten

Termen als Het Nieuwe Werken, cloud computing en zelfroosteren ken je vast al. Maar hoe ver ben je er al mee en waar begin je? Laat je deze week informeren tijdens de Week van Het Nieuwe Werken van 12 tot en met 16 november 2012.

Als ondernemer ben je continu bezig met de ontwikkeling van je bedrijf. Slim omgaan met werk- en reistijd hoort daar bij. Vooral omdat je hiermee veel aan kostenbesparing kunt doen en medewerkers tevreden houdt. Denk eens na over Het Nieuwe Werken. Kort door de bocht betekent het onafhankelijk werken van plaats en tijd. Benieuwd wat het Nieuwe Werken voor jouw organisatie kan betekenen? Deze hele vindt de Week van het Nieuwe Werken plaats waarin diverse aspecten over Slim Werken Slim Reizen behandeld worden.

Voor elke branche

Of je nu een onderneming in de zorg of de metaalindustrie hebt, Het Nieuwe Werken biedt kansen voor iedereen. Deze week komen de mogelijkheden binnen de diverse branches aan bod. De week biedt ook trainingen, seminars en meer opvallende activiteiten om te zien hoe Het Nieuwe Werken voor jouw organisatie werkt.

Bekijk de agenda van de Week van Het Nieuwe Werken.

E-book en whitepapers

Verdiep je alvast in de divere onderwerpen die betrekking hebben op Het Nieuwe Werken. Download gratis het:

  1. e-book 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen'

  2. whitepaper 'Meer doen in minder tijd doe je zo!'

  3. whitepaper 'Hoe start ik met Slim Werken Slim Reizen'

  4. whitepaper 'Hoe laat ik mijn medewerkers slimmer en goedkoper reizen'

  5. whitepaper 'De flexibele onderneming'