Bekijk live het MKB Verkiezingsdebat

MKB-Nederland organiseert politiek debat in Den Haag

16 januari 2014

Op 12 september zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Tijdens het MKB Verkiezingsdebat worden partijen doorgelicht op hun ondernemersgeest. Volg het debat live online.

Welke politieke partij krijgt jouw stem op 12 september? Is dat een ondernemersgezinde partij? Weet je überhaupt hoe de politieke hoofdrolspelers denken over de thema's die belangrijk zijn voor jou als ondernemer? 

Live volgen 

MKB-Nederland organiseert op 10 september 2012 van 17.00 - 18.15 uur het MKB Verkiezingsdebat waarin kandidaat-Kamerleden hun standpunten toelichten. Via deze link op MKB Servicedesk.nl en MKB.nl kun je dit debat live volgen op je computer.

Discussieer tijdens het debat mee op Twitter via #MKBVD. Het debat wordt geleid door Rens de Jong van BNR Nieuwsradio. 

Ga nu live naar het MKB Verkiezingsdebat

Deelnemers aan het debat zijn:

Carola Schouten (CU)

Eddy van Hijum (CDA)

Kees Verhoeven (D66)

Bram van Ojik (GroenLinks)

Ronald Plasterk (PvdA)

Elbert Dijkgraag (SGP)

Sharon Gesthuizen (SP)

Stef Blok (VVD)

Politieke standpunten

Wacht je liever niet tot 10 september? Bekijk alvast de standpunten van diverse politieke partijen die betrekking hebben op ondernemerschap. Zwevende kiezers kunnen de Ondernemersstem invullen. Aan de hand van vijftien stellingen over relevante onderwerpen zoals Europa, belastingen en innovatie, vergelijk je de programma’s van de politieke partijen voor de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september.