Zet de tijd stil en leer hoe je slim werkt en reist

Kom naar congres Tem de Tijd!

09 november 2012

'Tijd', het glipt soms door je vingers, terwijl je het zo hard nodig hebt. Op 12 november 2012, wordt de klok even stilgezet op het congres Tem de Tijd!. Specialisten vertellen je hier over de voordelen van slim werken en reizen.

De tijd een dag stil zetten. Kan dat? Jazeker, want het gaat gebeuren om het congres Tem de Tijd! Dit congres vindt plaats op 12 november 2012 in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Wat heb jij aan dit congres?

Niet alles draait om tijd

'Hoe plan ik mijn afspraken en hoe reis ik slim van de ene afspraak naar de andere zonder dat het teveel werktijd kost?'. Het zijn vragen die ondernemers zichzelf vaak stellen. Doel van het congres Tem de Tijd! is om je te laten zien dat niet alles om tijd draait. Laat jouw werkweek en die van je medewerkers niet meer bepalen door de klok, files en bomvolle treinen. Flexibiliteit en productiviteit: daar draait het om. Tijdens dit congres leer jij de voordelen van Het Nieuwe Werken. Niet alleen voor je medewerkers, maar ook voor jezelf als ondernemer. Praktische workshops en inspirerende praktijkcases geven je meer inzicht hoe je tijd- en plaatsonafhankelijk kunt werken.

Basistips

De organisatie van het congres Tem de Tijd! ligt voor een groot deel in handen van Wim Slabbertje, Platform Slim Werken Slim Reizen: "Omgaan met tijd is een belangrijke opgave voor elke ondernemer, elke dag weer. Op het congres krijgen ze een praktisch verhaal te horen en basistips aangereikt hoe ze slim werken en reizen zelf aanpakken en wat ze hun medewerkers mee kunnen geven. We hopen minister Schultz van Infrastructeur en Milieu zelfs te kunnen verleiden uit de doeken te doen hoe zij haar tijd indeelt."

Kinderopvang

Het Nieuwe Werken draagt bij aan een betere balans tussen werk en gezin. Goede kinderopvang is hierin een onmisbare schakel. Hoezo? Het is onze ambitie om opvang te bieden die meebeweegt met de wensen van ouders die Het Nieuwe Werken omarmen.

Arboregels

Start je met Het Nieuwe Werken dan moet rekening houden met bepaalde arboregels. Ook moet je denken aan handige tools en zul je bepaalde resultaatafspraken met je personeel moeten maken. Slabbertje: "Al deze aspecten komen ook aan de orde op het congres. Het biedt een scala aan voorbeelden die te maken hebben met slim werken en reizen."

Eerste hulp bij

Op het congres krijgen ondernemers het boek 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen' aangeboden. Dit boek leert je waar je met je onderneming winst kunt halen als het gaat om reistijd, maar ook welke middelen je in kunt zetten om medewerkers slimmer te laten werken.

Aanmelden

Neem jij graag even de tijd? Meld je aan voor het congres Tem de Tijd! en kom op 12 november van 11.00 tot 16.00 uur naar de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam.