Genomineerden TNE verkiezing bekend

The Next Entrepreneur 2012

29 oktober 2012 2 minuten

Rabobank en MKB-Nederland stimuleren vernieuwend ondernemerschap. Daarom is in april The Next Entrepreneur 2012 gestart, een verkiezing waarbij gezocht wordt naar de beste startende ondernemer.

De verkiezing gaat een nieuwe fase in. Van de 3599 deelnemers gaan er zestien door naar de halve finale. Deze zestien kandidaten zijn geselecteerd op basis van hun antwoorden op een ondernemersvragenlijst, motivatie om deel te nemen en het aantal stemmen dat ze tijdens de ‘social sharing’ hebben vergaard.  De verkiezing vindt plaats tijdens de vier The Next Entrepreneur Events in november.

Voor de zestien genomineerden wordt het nu echt spannend. Tijdens de vier events van The Next Entrepreneur op 13, 20, 27 en 29 november moeten zij tijdens de halve finale laten zien waarom zij de beste zijn en maken ze kans op €15.000,- en de titel The Next Entrepreneur 2012. Maak kennis met deze “nieuwe” inspirerende ondernemers op  www.thenextentrepreneur.nl.

The Next Entrepreneur Events

De events zijn gericht op de meest ambitieuze starters van Nederland. Zij krijgen gedurende één middag, in de vorm van workshops, concrete tips van specialisten, coaches en topondernemers om hun ondernemerschap te verbeteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bernd Damme, online entrepreneur en uitgeroepen door Sprout tot “Beste Jonge Ondernemer van 2012”. Bernd geeft op 13 november 2012 acte de présence op het event in Amsterdam. Lees het volledige programma van de The Next Entrepreneur events.

Zorg dat je er bij bent!

Om bij één van de events aanwezig te zijn, heb je een uitnodiging nodig. Heb jij die niet, maar wil je er graag bij zijn én ben je na 1 januari 2010 gestart met je eigen bedrijf of ga je binnenkort starten? Stuur dan een mail naar mail@nextentrepreneur.nl en motiveer waarom jij erbij wilt zijn. Misschien ontvang je één van de 50 exclusieve plaatsbewijzen!

Wie zijn de genomineerden? 

De zestien genomineerden, in willekeurige volgorde, zijn:

1. Harold Renkema, Care4More uit Drachten

2. Annefrid Imenkamp, CHOCSTAR uit Amsterdam

3. Jasper Oeberius Kapteijn, Moyee Coffee Nederland BV uit Amstelveen

4. Rabia Boedhoe, Lovelies, A Sweet Cookie & Candy Company uit Lelystad

5. Daniel Verhagen, NewlandMedia uit Alblasserdam

6. Ines van Dijk, @Create uit Culemborg

7. Ger van der Wal, DeliBugs uit Emmeloord

8. Erik Nicolai, New Day at Work uit Bunschoten

9. Jindra Baat, Guestmanship uit Den Haag

10. Jos Jongenotter, Healthy Food Company uit Rijswijk

11. Vincent Ruinaard, LiveSafe BV uit Oostvoorne

12. Joan Zaat, Unlimited Sportswear uit Kwintsheul

13. Sarah de Winter, A Cup of Cake uit Breda

14. Freena Eijffinger, Autitouch BV uit Bergeijk

15. Stijn Peters, Dierenziekenhuis Eindhoven uit Eindhoven

16. Dorien Dek, Creative Sports Design BV uit Rotterdam