Leer hoe je mobiel zaken doet

Kom naar het Congres Acceleration Day

27 mei 2013 1 minuten

Als modern ondernemer kom je er niet meer onderuit: mobiel werken is een feit en je zult je erin moeten verdiepen. Op het congres Acceleration Day komen alle aspecten van mobiel zaken doen aan de orde.

Sneller, efficiënter en effectiever zaken doen. Die termen horen bij mobiel werken. En mobiel werken heeft niet alleen invloed op de flexibiliteit, mobiliteit en kwaliteit binnen jouw bedrijf, maar ook op je klanten en medewerkers. Als ondernemer is het de kunst om daarmee om te leren gaan. Wat zijn de mogelijkheden, met welke innovaties heb je te maken en wat zijn de adviezen en ervaringen van collega-ondernemers?

Congres Acceleration Day 

Daar kom je achter op de Acceleration Day, het congres over mobiel werken en mobiel zaken doen. Dit congres vindt plaats op 11 december 2012 op de Nyenrode Business Universiteit. 

Keynote sprekers

Bij een congres over mobiel werken, horen sprekers die verstand van zaken hebben. Alexander KlöppingRik MaesErik Huizer en Rob Urgert zijn gevraagd om hun succesverhalen en innovaties met de bezoekers te delen. Verder biedt het congres heldere praktijkvoorbeelden en inspirerende presentaties die jou wegwijs maken in de wereld van mobiel zaken doen.

Bekijk het volledige programma van Acceleration Day

Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen

Maak alvast kennis met aspecten die met slim werken en reizen te maken hebben. Download het boek Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen