Oranjecamping en Arena tekenen contracten in Brazilië voor WK 2014

Ondernemers zetten voet aan de grond tijdens handelsmissie

22 oktober 2013

Ook in Brazilië komt er tijdens het WK voetbal van 2014 een Oranjecamping. Het gelijknamige bedrijf ondertekende tijdens de Nederlandse handelsmissie in Brazilië een contract met Camping Clube do Brasil.

Ook Amsterdam Arena sloot een verbintenis met OAS Arenas voor de ontwikkeling van stadions en alles wat daar bijhoort. Dit gebeurde onder toeziend oog van Prins Willem Alexander, Prinses Maxima en Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland. Prins Willem Alexander trapte symbolisch de onderhandelingen in het kader van het WK 2014 af met Clarence Seedorf, die dit seizoen in de Braziliaanse competitie voetbalt. Ook ruilde de kroonprins een voetbalshirt met de Braziliaanse minister van sport.

Economische handelsmissie

Het kroonprinselijk paar is samen met een flinke delegatie, waaronder meer dan 150 Nederlandse bedrijven, afgereisd naar Brazilië voor een grootschalige economische handelsmissie. Het land biedt Nederlandse ondernemers legio kansen, vanwege de groeiende economie en twee grote sportevenementen (WK voetbal in 2014 en Olympische Spelen in 2016) die op het programma staan.

Kansen verkennen

Ook ondernemen in Brazilië? Verken eerst je kansen, download gratis de Business guide Brazilië, boordevol tips over het veroveren van de Braziliaanse markt.