Week van de Ondernemer 2007: de weg naar succes

Schrijf je nu in

15 december 2009

In het Beatrix Theater te Utrecht wordt op 27, 28 en 29 maart 2007 de Week van de Ondernemer georganiseerd, het grootste landelijke MKB-business event van het jaar. Ook de MKB Servicedesk zal de hele week met een stand aanwezig zijn.

Inspirerende topondernemers die spreken op De Week van de OndernemerTijdens de Week van de Ondernemer zullen diverse topondernemers hun ondernemersverhaal vertellen, zodat u gegarandeerd met een inspirerend gevoel weer naar huis zult gaan. Zo zal Peter R. de Vries op 27 maart u laten zien hoe makkelijk mensen in uw omgeving ongewenst toegang hebben tot uw bedrijfsgegevens. Wat zijn de gevaren voor uw bedrijf en met name, hoe u deze kunt ondervangen. 

Andere topondernemers die aan het woord komen zijn: Bram Moszkowicz die het onderwerp 'fraude en ondernemers' aan bod laat komen, Marc Kooiman - Gaastra International Sportswear, Hans Kennedie - Golden Tulip, Ivo Niehe - IN2, Diederik de Groot – Independer en Henk Teunissen - Rivièra Maison.

Wat is de Week van de Ondernemer?

  • Kennisplatform voor ondernemers: nieuws, trends & need to know

  • Business event waar je geïnspireerd raakt door succes

  • Omgeving met de juiste netwerkmogelijkheden

Eén week lang zijn alle schijnwerpers gericht op de motor van onze economie, de ondernemer! Tijdens de Week van de Ondernemer komen ruim 4.500 ondernemers bij elkaar.

Kortom, de Week van de Ondernemer is een driedaags kennisevent waarin 5 bedrijfssectoren aan bod komen. Maak een keuze uit één van de drie dagen en kom direct en persoonlijk in contact met circa 1.000 collega-ondernemers uit uw eigen branche.

De brochure over de Week van de Ondernemer kun je hiernaast downloaden.

Om je in te schrijven voor dit event klik je hier.

MKB Servicedesk

Ook de MKB Servicedesk heeft een eigen stand op de Week van de Ondernemer. Daarnaast hebben we diverse acties.

Een daarvan is een gratis Rabo E-Scan. Lees hier meer over deze actie.

Ook kun je tijdens 'de Week' bij ons je vraag deponeren in de speciale vraagbox. Lees hier meer over deze actie.