Week van de Ondernemer 2013

Passie voor ondernemerschap: bezoek de MKBuzz!

12 april 2013

De Week van de Ondernemer. Al 16 jaar het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland. Dit jaar van 8 tot 11 april in het Beatrix Theater in Utrecht. Kom langs of kijk live mee vanuit de MKBuzz.

Dagprogramma

Iedere dag wordt geopend door Eva Jinek die topondernemers als Frits van Eerd, John Fentener van Vlissingen en Roland Kahn ontvangt. In de middag zijn er inspiratiesessies met topcoaches en succesvolle ondernemers,  zoals Danny Mekic, Ronnie Overgoor, Arko van Brakel en Klaas Jagersma. Inspiratie die absoluut zal bijdragen aan jouw succes. Ook Prinses Máxima, premier Mark Rutte en andere prominenten bezoeken de Week van de Ondernemer en gaan in gesprek met ondernemers.

  • 10.00 - 11.30 uur     Ochtendprogramma o.l.v. Eva Jinek

  • 11.30 - 12.00 uur     Businesslunch "Eerste hulp bij financiering"

  • 12.00 - 16.00 uur     Inspiratiesessies

  • 16.00 - 17.00 uur     Netwerkborrel

Bezoek de MKBuzz!

Ook MKB Servicedesk is natuurlijk aanwezig op de Week van de Ondernemer. Voor de ingang van het Beatrixtheater staat onze nieuwste aanwinst: de MKBuzz, een grote oranje Amerikaanse schoolbus. Ondernemers zijn van harte welkom om in de MKBuzz hun passie voor ondernemen te delen en praktische tips te krijgen op alle terreinen van ondernemerschap. In en om de MKBuzz heeft MKB Servicedesk iedere ochtend een live uitzending (te volgen via onze website). We spreken met specialisten en ondernemers over verschillende takken van ondernemerschap.

Dinsdag: Online ondernemen

De dinsdag van de Week van de Ondernemer staat in het teken van Online ondernemen. In de MKBuzz doen ondernemers en specialisten hun verhaal over online succes. Dus kom langs in de MKBuzz of volg ons via www.mkbservicedesk.nl.  In de middag, tussen 14:00 en 16:00 uur zijn er acht gratis speedsessies met groeistrateeg Annegien Blokpoel.

Woensdag: Internationaal ondernemen

De Week van de Ondernemer staat op woensdag 10 april in het teken van internationaal ondernemen. Vanuit de MKBuzz maken we live uitzendingen over ondernemen in Turkije, Polen, Brazilië en Duitsland. Bekijk het programma.

Donderdag: Ondernemend financieren

Op donderdag gaan we het hebben over financiering. Financiers en ondernemers gaan met elkaar in gesprek over belangrijke vormen van financiering, zoals bancair krediet, crowdfunding en factoring. Bekijk het programma.