Week van de Ondernemer Den Haag

Bezoek Hans Biesheuvel in de MKBuzz bij het World Forum

30 juli 2013

Na het succes van de Week van de Ondernemer in Utrecht volgen diverse congressen in de regio. Op 13 juni is Den Haag aan de beurt. Kom naar het World Forum in Den Haag voor een ondernemend event!

De MKBuzz staat de hele dag voor de ingang van het World Forum. MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel houdt tussen 09.15 en 09.45 uur spreekuur in de bus. Wil jij iets vragen of vertellen aan de voorzitter van MKB-Nederland? Stap de MKBuzz in en ontmoet Hans Biesheuvel! 

Congres

Ochtendprogramma: Eva Jinek ontvangt op het podium verschillende gasten met inspirerende verhalen. Beroeps- avonturier Marc Sluszny maakt in een inspirerend verhaal de vertaalslag van topsport naar ondernemerschap. 

Cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom sluiten af met een interactieve quiz over wat een mens succesvol maakt. Tijdens het programma is Ronnie Overgoor de co-host van Eva. Kortom, een geweldig, dynamisch programma dat veel energie brengt. 

Programma

Passie

De MKBuzz verspreidt passie voor ondernemerschap. Hoe? Simpel. Door met de bus te rijden naar alle plekken in Nederland waar we de wereld een stukje ondernemender kunnen maken. Natuurlijk is de bus present op de Week van de Ondernemer in de regio. Kom langs en ontdek wat MKB Servicedesk voor jou kan betekenen!

Auteur

Marlou Visser