Dorien Dek: "Elke dag is mijn kleding op tv"

Finalisten The Next Entrepeneur verkiezing

18 januari 2013

Dorien Dek is met haar bedrijf Evou Sportswear doorgedrongen tot de finale van de The Next Entrepreneur. Met haar eigen lijn in damesportkleding combineert ze haar liefde voor sport en haar achtergrond in mode. Zij maakt wat vrouwen zoeken in sportkleding: functionele kleding die ook mooi en vrouwelijk is.

Over wie die grote winnaar gaat worden, durft ze geen voorspelling over te doen. Haar medefinalisten Jos Jongenotter, Erik Nicolai en Annefrid Immenkamp zijn volgens haar allemaal heel sterk op hun vakgebied. “Wel is voor 75 procent zeker dat de winnaar een vrouw is,” lacht ze. “Ik laat mij helemaal verrassen. Ik ben al zo tevreden dat ik zo ver mocht komen. Dus wat heb ik nog te verliezen?”

Bevestiging

Deelname aan The Next Entrepreneur heeft Dorien Dek tot nu toe al veel gebracht. Meer naamsbekendheid bijvoorbeeld. “Voor de Erasmus Recruitment Day ben ik uitgenodigd om over mijn bedrijf en wat er allemaal bij de start van een bedrijf komt kijken.” En dat ze een finaleplaats bereikt heeft, is voor haar de bevestiging dat het goed gaat met haar bedrijf.

Ambassadrice

Voor 2013 heeft Dek aardig wat plannen op stapel staan. Sinds 1 januari is Olga Commendeur ambassadrice van Evou. Commendeur presenteert het programma Nederland in Beweging: “En elke dag draagt ze mijn kleding dus elke dag is mijn kleding op tv,” vertelt Dek trots. Dek wil dit jaar ook flink uitbreiden in het aantal winkels. Momenteel heeft ze zes winkels verspreid over Nederland. Het liefst wil ze eind 2013 minstens een verdubbeling van het aantal winkels.

Op 24 januari strijden de vier finalisten om de titel The Next Entrepreneur 2012. Voorafgegaan door de beste The Next Entrepreneur inspiratiesessie van 2012 "Kennis delen is macht" van Martijn Aslander.

Het bijwonen van de finale is op basis van Invite Only, maar voor onze trouwe fans is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar gesteld. Stuur een mail naar info@thenextentrepreneur.nl als jij aanwezig wilt zijn. Wees er snel bij, want VOL=VOL.