Week van de Ondernemer Groningen

Kom naar het ondernemerscongres in Martiniplaza

11 oktober 2013

De Week van de Ondernemer strijkt op 9 en 10 oktober neer in de Martiniplaza in Groningen.

In vijf stappen een bedrijf starten

Op 9 en 10 oktober vindt het congres plaats in de Martiniplaza in Groningen. Op het congres kun je inspiratie opdoen, in contact komen met andere ondernemers en je laten informeren door specialisten over vraagstukken die je als ondernemer bezighouden. 

MKBuzz

Natuurlijk is ook de MKBuzz aanwezig op de Week van de Ondernemer. Vanuit de buzz zenden wij een aantal hangouts uit.

  • Donderdag 10.30 uur Hangout cybercrime met Wouter Parent, columnist voor MKB Servicedesk en 'ethisch hacker'.

  • Donderdag 11.30 uur Hangout Social Return On Investment met Geke Werkman. Zij docent Rechten aan de Hanzehogeschool en adviseur en onderzoeker aanbestedingsrecht.

  • Donderdag 12.00 uur Hangout The Next Entrepeneur met jonge ondernemer Erik Weenink over het aannemen van je eerste personeel

Sprekers

Het is een inspirerende dag met vele topsprekers. Eva Jinek op 9 oktober en Merel Westrik op 10 oktober ontvangen in de theaterzaal inspirerende gasten.

Beroepsavonturier Marc Sluszny maakt in een inspirerend verhaal de vertaalslag van topsport naar ondernemerschap. Cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom sluiten af met een interactieve quiz over wat een mens succesvol maakt. Tijdens het programma is Ronnie Overgoor de co-host van Eva en Merel.

Dagindeling:

  • 10.15 - 12.00 Ochtendprogramma

  • 12.00 - 13.15 Businesslunch

  • 13.15 - 16.15 Inspiratiesessies

  • 16.15 - 17.30 Netwerkborrel

Woensdag 9 oktober eindigt met de Nacht van de Uitblinkers. Ondernemer Bernd Damme interviewt verschillende ambitieuze, jonge ondernemers en er is een afterparty. 

Auteur

Marlou Visser