MKB Servicedesk neemt MKBuzz in gebruik

Blog: MKBuzz naar Wijhe voor lancering MKB-RegioZwolle

19 maart 2013 2 minuten

Bij het bedrijf Jansen Venneboer in Wijhe is donderdag de presentatie van MKB-RegioZwolle, een nieuwe afdeling van MKB-Nederland. MKB Servicedesk was erbij - met de MKBuzz.

MKBuzz

MKB Servicedesk heeft er in 2013 een opvallende aanwinst bij: de MKBuzz. De MKBuzz is een Amerikaanse schoolbus, volledig omgebouwd tot mobiele werkplek, die van alle gemakken is voorzien. Met de MKBuzz gaan we het verhaal over ondernemerschap verspreiden in heel Nederland. Zo is de MKBuzz natuurlijk aanwezig op de Week van de Ondernemer 2013 (8-12 april) in Utrecht, waar ondernemers welkom zijn om een kijkje te nemen in dit unieke voertuig.

Wijhe; here we come

De eerste officiële rit van de MKBuzz was van Utrecht naar Wijhe. Vanaf het kantoor van MKB Servicedesk, aan de Radonweg 7 in Utrecht, vertrok een delegatie van de Servicedesk voor het eerste avontuur met de MKBuzz. Op naar Wijhe. En een avontuur werd het. Door het winterse weer, was het constant hobbelen en stilstaan (dus als er typfouten in deze blog staan; excuses). Na ruim twee uur kwam de bus 

Lancering MKB-RegioZwolle

De MKBuzz is vandaag op weg naar Wijhe voor de officiële lancering van de MKB-RegioZwolle. Dat gebeurt bij het bedrijf Jansen Venneboer in Wijhe. Jansen Venneboer is Ondernemer van het Jaar 2011 Regio Zwolle en door Syntens uitgeroepen tot het Slimste Bedrijf van Nederland 2012. MKB-RegioZwolle is een onderdeel van MKB-Nederland. De leden van de regio zijn automatisch lid van MKB-Nederland. MKB-RegioZwolle is de eerste lokale afdeling, die in deze vorm wordt gelanceerd, met nieuwe doelstellingen, thema's en een nieuwe website met ondernemersinformatie specifiek bedoeld voor de regio. Het doel van MKB-Nederland is ondernemers per regio beter te bedienen. Kijk voor meer informatie op: www.mkbregiozwolle.nl.

Auteur

Raphael Klees

Elke week probeer ik ondernemers in Nederland te inspireren en vooruit te helpen. Dat doe ik als redacteur en hoofdredacteur van verschillende zakelijke websites. Mijn doel is de informatie voor bedrijven zo helder en duidelijk mogelijk te maken. Daardoor kunnen ondernemers zich snel weer richten op hun bedrijfsvoering.