Kick off MKBuzz

Op collegetour met De Baak Business Academy en Jong Ondernemen

27 september 2013 1 minuten

MKB Servicedesk is driven by entrepreneurship. Met onze Amerikaanse schoolbus verspreiden we in 2013 onze passie voor ondernemerschap in Nederland. Partners in de MKBuzz zijn De Baak Business Academy en de stichting Jong Ondernemen.

De MKBuzz brengt ondernemerschap. En dat nemen we letterlijk. Met onze Amerikaanse schoolbus verspreiden we onze passie voor ondernemerschap. De schoolbus gaat op collegetour, en bezoekt op mbo- en hbo-scholen de ondernemers van de toekomst. Natuurlijk bezoeken we ook de ondernemer van nu, onder andere tijdens de ondernemerscongressen. 

Partners in de MKBuzz zijn de stichting Jong Ondernemen die ondernemerschap onder scholieren, leerlingen en studenten wil bevorderen en De BaakBusiness Academy, instituut voor leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk delen ondernemers in de MKBuzz hun ervaringen en vertellen graag over hun avontuur.

Kick off MKBuzz

De MKBuzz start dinsdag 19 maart in Driebergen bij De Baak op Landgoed de Horst in Driebergen.  De kick off is live te zien op www.mkbservicedesk.nl. Het is de start van de samenwerking van MKB Servicedesk en De Baak Business Academy in het streven Nederland ondernemender te maken. Waarom? Omdat Nederland dit nu nodig heeft, omdat jouw organisatie het nodig heeft en omdat we jou en je mensen graag uitdagen het beste uit jezelf te halen. Ook onze kennispartners willen we graag aanhaken.

Programma Kick off MKBuzz 19 maart 2013

12:00 - 12:30 Weekly hangout Online Ondernemen, over de mogelijkheden van Google Hangouts

17:00 - 17:30 Kick off samenwerking MKB Servicedesk en De Baak Business Academy.

Plaats: Landgoed de Horst in Driebergen, het gehele event is live te zien op www.mkbservicedesk.nl