Heleen van Oord Zakenvrouw van het jaar 2013

Twee Zakenvrouwen van het jaar in bestuur Jong Ondernemen

22 oktober 2013

Heleen Dura- van Oord, oprichter en eigenaar van DQNA Media Group, is maandagavond 18 maart uitgeroepen tot Zakenvrouw van het jaar 2013. Ze is ook actief in het bestuur van de Stichting Jong Ondernemen.

Heleen Dura- van Oord is sinds anderhalf jaar lid van het bestuur van de Stichting Jong Ondernemen. De stichting heeft daarmee nu twee Zakenvrouwen van het jaar in haar bestuur. Bestuurslid Jacqueline Zuidweg, oprichter van schuldhulpverlener Zuidweg & Partners, kreeg de onderscheiding in 2012.

Rolmodel

“We hebben nu twee Zakenvrouwen van het jaar in ons bestuur. Daar zijn we enorm blij mee. Zij zijn een heel mooi rolmodel voor de jongeren die wij middels onze programma’s leren ondernemen”, zegt directeur Arko Veefkind van Jong Ondernemen. De stichting wil jongeren op alle onderwijsniveaus kennis laten maken met het ondernemerschap en is daarom ook partner van de MKBuzz.

Ondernemerschap

Van Oord wil de passie voor ondernemerschap graag verder verspreiden. “Het is mijn stellige overtuiging dat ondernemerschap al op jonge leeftijd gestimuleerd kan en moet worden. Uit onderzoek blijkt dat kinderen die al jong in contact komen met ondernemerschap zich beter ontwikkelen. Mijn geluk – ik kom uit een ondernemersgezin - gun ik anderen ook”, zegt de kersverse Zakenvrouw van het jaar.

Van Oords bedrijf DQNA is gespecialiseerd in online advertising. Het bedrijf heeft meer dan honderd online specialisten in dienst verspreid over diverse internationale kantoren.

Auteur

Marlou Visser