Mark Rutte bezoekt Week van de Ondernemer

Premier komt donderdag naar Jaarbeurs Utrecht

12 april 2013 2 minuten

Minister-president Mark Rutte zal donderdagmiddag 11 april de Week van de Ondernemer bezoeken. Hij spreekt de aanwezige ondernemers toe over de actualiteit en economische vooruitzichten en houdt op het podium een gesprek met drie ondernemers over de problemen waar zij tegenaan lopen.

De premier zal ook tijd hebben voor spontane gesprekjes met aanwezige ondernemers, belooft MKB-Nederland. De donderdag staat in het thema van financiering. 

Rutte is niet het enige lid van het kabinet dat de Week van de Ondernemer bezoekt. Ook ministers Henk Kamp (Economische Zaken), Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel) en Lodewijk Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en staatssecretaris Frans Weekers (Financiën) komen langs.

Donderdagochtend is ook prinses Máxima aanwezig op de Week van de Ondernemer. Zij woont, als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering, 

 een rondetafelgesprek over alternatieve vormen van financiering bij.

MKB Servicedesk en de MKBuzz

Ook MKB Servicedesk is natuurlijk aanwezig op de Week van de Ondernemer. Voor de ingang van het Beatrixtheater staat onze MKBuzz, een oranje Amerikaanse schoolbus, omgetoverd tot mobiel kantoor. Ondernemers zijn van harte welkom om in de MKBuzz hun passie voor ondernemen te delen en praktische tips te krijgen op alle terreinen van ondernemerschap.

Vanuit de MKBuzz en vanaf de beursvloer doet MKB Servicedesk twee keer per dag verslag. We spreken met specialisten en ondernemers over verschillende takken van ondernemerschap. Dus kom langs in de MKBuzz of volg ons via www.mkbservicedesk.nl.

Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer is al 16 jaar het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland. Het programma van 8 tot en met 11 april in het Beatrixtheater in Utrecht bestaat uit plenaire sessies, lunchbijeenkomsten en inspiratiesessies voor ondernemers van Nederland. 

Iedere dag wordt geopend door Eva Jinek die topondernemers als Frits van Eerd, John Fentener van Vlissingen en Roland Kahn ontvangt. In de middag zijn er inspiratiesessies die worden gegeven door topcoaches en succesvolle ondernemers, zoals Danny Mekic, Ronnie Overgoor, Arko van Brakel en Klaas Jagersma. 

Auteur

Marlou Visser