Netwerklunch Ondernemen in Turkije

Wissel ervaringen uit over ondernemen in Turkije

27 september 2013 1 minuten

Overweeg jij actief te worden in het economisch snelgroeiende Turkije? Tijdens deze netwerklunch kun je ervaringen uitwisselen met andere ondernemers en managers.

Overweeg jij te exporteren naar of te importeren uit Turkije, er een vestiging te openen of productie te outsourcen, personeel te recruteren of er zelf aan het werk te gaan? Of ben je al langer actief in dit land en wil je de activiteiten uitbreiden of intensiveren, neem dan deel aan de inspirerende netwerklunch Ondernemen in Turkije.

De Ondernemen.in netwerklunches danken hun populariteit aan haar onderscheiden opzet. Tijdens een lange strandwandeling en een zeer uitgebreid lunchbuffet heb je ruim de gelegenheid om met diverse collega-ondernemers en -managers in alle rust plannen te spiegelen en ervaringen uit te wisselen.

Na de ontvangst met koffie/thee gaan we het strand op voor een wandeling van ongeveer een uur. Daarna schuiven we aan voor het zeer uitgebreide lunchbuffet dat De Baak haar gasten en studenten dagelijks biedt.

Programma:

  • 11:00  Ontvangst met koffie  

  • 11:30  Aanvang strandwandeling  

  • 12:30  Uitgebreid lunchbuffet  

  • 14:00  Einde netwerkbijeenkomst  

Klik hier om je aan te melden.

Auteur

Marlou Visser