Overal ondernemen met Mobiel Werken Scan 2.0

KPN en MKB Servicedesk lanceren nieuwe scan

16 april 2013 1 minuten

Hoe mobiel onderneem jij? Je komt erachter dankzij de nieuwe scan van MKB Servicedesk en KPN. De Mobiel Werken Scan geeft je een helder beeld van je positie op het gebied van tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Aan de hand van je resultaten krijg je praktische tips ter verbetering.

Lancering scan

Tijdens de Week van de Ondernemer 2013 in Utrecht werd de nieuwe scan gepresenteerd door Willem Overbosch, directeur van MKB Servicedesk, en Arjan Middelkoop, manager marketing van KPN. In de MKBuzz werd gedemonstreerd hoe de scan werkt. De scan is natuurlijk ook geschikt voor smartphone en tablet.

Altijd en overal bereikbaar

Als ondernemer ben je 24 uur per dag bezig met je bedrijf. Je kunt het je in deze tijd niet permitteren om kansen, relevante informatie en inzichten te missen. De Mobiel Werken Scan zorgt ervoor dat je precies weet hoe je altijd en overal in verbinding kunt staan met informatie die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken. De scan is opgebouwd aan de hand van vier thema's: Kijk op de Zaak, Management & Organisatie, Slimmer Werken, Infrastructuur & Technologie.

Werk aan je mobiliteit

Na afloop ontvang je een persoonlijk advies, relevante en inspirerende voorbeelden en praktische informatie op het gebied van Mobiel Werken. Je krijgt op basis van je persoonlijke score tips en aanbevelingen om mobieler en efficiënter te gaan werken. De scan duurt ongeveer 5 minuten. Daarna krijg je je persoonlijke resultaten te zien (deze worden ook toegestuurd per e-mail).

Doe de scan!

Auteur

Raphael Klees

Elke week probeer ik ondernemers in Nederland te inspireren en vooruit te helpen. Dat doe ik als redacteur en hoofdredacteur van verschillende zakelijke websites. Mijn doel is de informatie voor bedrijven zo helder en duidelijk mogelijk te maken. Daardoor kunnen ondernemers zich snel weer richten op hun bedrijfsvoering.