Win jij de MKB Export Award 2014?

Schrijf je nu in!
Heb jij internationale ambities? Schrijf je nu in voor de tweede editie van de MKB Export Award. De winnaar van de exportprijs krijgt 30.000 euro tegoed op transportkosten en een Zakenpartnerscan ter waarde van 500 euro. Als dat geen enorme duw in de rug is om internationale ambities waar te maken?!
Ook internationaal ondernemen?
Klik hier
Download het gratis e-book!
Naar MijnMKB
Meer weten over Turkije?
Klik hier
Download de business guide
Naar MijnMKB
Meer weten over Polen?
Klik hier
Download de business guide
Naar MijnMKB
De aanmoedigingsprijs voor mkb-ondernemers die internationaal zaken willen (gaan) doen, is een initiatief van MKB-Nederland en TNT Express. De uitvoering van de wedstrijd is in handen van MKB Servicedesk. 
 

Geweldige opsteker

De MKB Export Award 2014 is bij uitstek bedoeld voor ondernemers die de potentie hebben om met succes de grens over te gaan of hun internationale activiteiten juist willen uitbreiden, aldus de initiatiefnemers.
 
In maart won Dovideq Medical uit Deventer de eerste MKB Export Award. “Een geweldige opsteker”, blikt ondernemer Bert Dommerholt terug. “We zijn nog maar net met exporteren begonnen, maar hoeven ons voorlopig geen zorgen te maken over de kosten en organisatie van logistiek. We kunnen vooruit met het versturen.” Dommerholt doelt daarmee op het prijzenpakket dat de winnaar van de MKB Export Award ook dit jaar ontvangt: een tegoed van 30.000 euro aan Expressvracht van TNT Express en  een Zakenpartnerscan van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland ter waarde van 500 euro. 
 

Hoe werkt het?

Ben jij die ondernemer die wel een steuntje in de rug kan gebruiken bij het waarmaken van je internationale ambities? Schrijf je dan nu in op de website www.verovernieuwemarkten.nl. Hier wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet doen om kans te maken op de hoofdprijs. Na je registratie vragen we je bijvoorbeeld om je internationale ambities te motiveren. Ook kun je je verhaal direct delen via social media. Hierdoor vergroot je je netwerk en zet je jouw bedrijf en ambities symbolisch op de ´wereldkaart´. 
 

Wie wint?

Een deskundige jury kiest begin 2015 de winnaar op basis van de profielen, internationale plannen en de motivatie van de deelnemers. Ook het aantal stemmen dat je via social media weet binnen te halen, speelt daarbij een rol. Hoe succesvoller je bent met het werven van stemmen, des te groter de kans op de overwinning.
 

Internationaal ondernemen

MKB-Nederland en TNT Express zetten zich al langer samen in om ondernemers te stimuleren de grens over te gaan. Mkb’ers zouden juist nu hun kansen in het buitenland moeten beproeven, want daar liggen nog grote groeikansen. En de export is al jaren de trekker van de Nederlandse economie. 

MKB Export Award 2014

Doe mee!
De tweede editie van de MKB Export Award is van start gegaan. De prijs zal voor de tweede keer uitgereikt worden en is een aanmoedigingsprijs voor mkb-ondernemers die internationaal (willen gaan) zakendoen.
mkb-export-award-doe-mee-18414170933.png

Verover nieuwe markten!

Ga mee op avontuur en zet je bedrijf letterlijk op de wereldkaart
Ben jij die ondernemer die wil groeien door internationaal zaken te doen? Houd ons in de gaten. Wij gaan je helpen om jouw bedrijf te profileren in...

Handelsmissie Brazilië - wat heeft het opgeleverd?

Zes maanden na de grootste handelsmissie ooit
Bijna 160 bedrijven gingen in het kielzog van het kroonprinselijk paar, minister Lilianne Ploumen en MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel in...

Minister Ploumen opent hangout over ondernemen in Polen

Hoe ondersteunt de ambassade ondernemers die naar Polen willen?
Een verrassing in de MKBuzz - minister Lilianne Ploumen en MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel komen een kijkje nemen. De minister opende en...

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten