Wie wordt de Jong-MKB-er van het jaar?

Jong MKB-voorzitter Tatjana Sormaz vertelt
Jong MKB organiseert de Jong MKB'er van het jaar-verkiezing: een wedstrijd voor de beste startende ondernemer. De vereniging biedt een netwerk en ondersteuning aan de ondernemers.
Jong MKB is er niet alleen voor jongeren, vertelt voorzitter Tatjana Sormaz, zelf eigenaresse van een reclamebureau. "De een begint al met ondernemen op zijn twintigste, de ander werkt misschien eerst twintig jaar in loondienst. Het gaat om hoe lang je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, niet om leeftijd."
 

Netwerk en informatie

De vereniging wil die beginnende ondernemers ondersteunen. "Wij bieden startende ondernemers een netwerk en informatie. Erg belangrijk nu het economisch niet zo goed gaat. Ik heb er zelf ook heel veel aan gehad om met andere ondernemers te kunnen praten over hoe je dingen moet aanpakken", vertelt voorzitter Sormaz.
 
Om de startende ondernemer in het zonnetje te zetten, organiseert Jong MKB elk jaar de Jong MKB-er van het jaar-verkiezing. In de verschillende regio's zijn in april of mei voorrondes gehouden. Ondernemers worden geselecteerd op hun onderscheidend vermogen, milieubeleid, maatschappelijke betrokkenheid, winstgevendheid en strategie-ontwikkeling.  Op 21 juni is in Rotterdam de finale van de verkiezing. 

Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

MKB Servicedesk helpt je graag verder!

Twintig jonge starters strijden om titel beste studentenbedrijf

Halve finale 'Beste studentenbedrijf van Nederland'
Twintig jonge startende ondernemers strijden in de halve finale om een plek in de finale van het beste studentenbedrijf van Nederland.

Word The Next Entrepreneur van 2013 en win 13.013 euro!

Lancering nieuwe editie starterswedstrijd MKB-Nederland en Rabobank
Dé starterswedstrijd van MKB-Nederland en de Rabobank krijgt vanaf vandaag een vervolg: The Next Entrepreneur 2013. Bewijs dat jij de meest...

MKBuzz van start gegaan!

Met het verhaal over ondernemerschap het land door
‘MKB Servicedesk is driven by entrepreneurship.’ En dat nemen we letterlijk. Vanaf vandaag verspreiden we met de MKBuzz in 2013 onze passie voor...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten