Ondernemer richt zich op online toekomst

Top 5 downloads MijnMKB
Wat leeft er bij ondernemers op dit moment? Online ondernemen rukt op. Daarnaast zijn ondernemers bezig met financiering en internationale kansen. Dat blijkt uit een analyse van het aantal downloads in MijnMKB van afgelopen maand.
Welke trends zijn belangrijk voor jou?
Klik hier
Doe de quickscan
Ga
Alle downloads bekijken?
Klik hier
Neem een kijkje in MijnMKB
Ga

Top 5 MijnMKB downloads afgelopen maand

 
Social media staat al een paar maanden hoog op de agenda van ondernemend Nederland. Opvallend was vooral de score van het nieuwe whitepaper Mijn website klaar voor de toekomst, boordevol praktische tips om je online visitekaartje toekomstbestendig te maken. Het sjabloon Ondernemingsplan blijft ook een populaire download, evenals het e-book Eerste hulp bij Online ondernemen. Internationaal gezien lag de focus op Polen, maar ook de Business Guide Turkije, de Business Guide Duitsland en het e-book Eerste hulp bij Online ondernemen stonden in de top 10. Ook financiering blijft een issue voor de ondernemer. Het e-book Eerste hulp bij Financiering en het whitepaper Financieringsvormen en regelingen deden het wederom goed.
 

Hoogtepunten afgelopen week

Afgelopen week waren er flink wat hoogtepunten voor ondernemers op de website van MKB Servicedesk. We waren onder andere aanwezig op de Week van de Ondernemer in Arnhem en hadden twee online uitzendingen vanaf ons hoofdkantoor in Utrecht. Heb je het gemist? Geen nood, je kunt de uitzendingen volledig terug kijken. Een overzicht:

Online uitbesteden populair bij ondernemers

Freelancers met IT- en programmeervaardigheden meest gewild
Werk online uitbesteden wint aan populariteit bij Nederlandse ondernemers. Ruim tweeduizend opdrachten hebben Nederlandse bedrijven dit jaar al...

Ondernemers lopen veiligheidsrisico's door Het Nieuwe Werken

Mkb loopt achter met opstellen van regels rondom online beveiliging
De helft van de mkb-ondernemers die Het Nieuwe Werken heeft ingevoerd, loopt hoge veiligheidsrisico's. Deze ondernemers hebben geen regels opgesteld...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten