Multisectorale handelsmissie voor starters België

Meld je aan voor 7 juni

28 september 2013 1 minuten

Speciaal voor beginnende exporteurs die (willen) deelnemen aan de Starters International Business organiseert Handelsroute.NL van 26 tot 28 juni een handelsmissie naar België. De steden Antwerpen, Brussel en Gent worden bezocht.

België is de tweede handelspartner van Nederland en het Belgisch Federaal Plan Bureau verwacht dat de economie in de periode 2014 - 2017 zal groeien en er 188.000 arbeidsplaatsen bijkomen. België komt de economische crisis goed door en is daarmee een aantrekkelijk land om zaken mee te doen. Startende exporteurs kunnen nu laagdrempelig kennismaken met de zakencultuur in België door mee te gaan op handelsmissie.

Programma

De missie bezoekt Antwerpen, Brussel en Gent. In alle drie de steden worden voor de deelnemers individuele afspraken gemaakt met mogelijke zakenrelaties. Tevens worden netwerkevenementen en collectieve bezoeken aan relevante organisaties georganiseerd.

Deelname

Deelname staat open voor bedrijven die op dit moment

  • een SIB-traject volgen,

  • een SIB-traject hebben afgerond,

  • of, na een positief intakegesprek met een SIB-adviseur, het traject gaan starten.

Aan deze missie kunnen maximaal 15 bedrijven deelnemen. De kosten van deelname bedragen 450 euro (excl. btw) per deelnemend bedrijf. Reis- en verblijfkosten en andere individuele kosten zijn voor eigen rekening.

Auteur

Marlou Visser