Aftrap MKB-Nederland Regio Utrecht

Utrechtse ondernemers krijgen eigen MKB-Nederland-afdeling

28 juni 2013 1 minuten

Op 27 juni is de aftrap van MKB-Nederland Regio Utrecht, met Rabobank en FC Utrecht in stadion de Galgenwaard!

In dit artikel

De thema’s die op de agenda van MKB-Regio Utrecht gaan komen, bepalen de leden: binnen welke kaders wil je ondernemen? Vind je het beperken van lokale lasten en regeldruk belangrijk? Of zoek je goed opgeleide werknemers? Is een sterkere digitale zakelijke infrastructuur voor jou essentieel? Of wil je je met ons inzetten voor een MKB-vriendelijk aanbestedingsbeleid

Verbinden

Vanaf 27 juni gaan we graag met jou aan de slag voor een sterk ondernemersklimaat en zal MKB-Regio Utrecht ondernemers met elkaar verbinden om samen zaken op te pakken en samen zaken te doen. Praat mee over de kansen en uitdagingen voor jouw eigen regio en luister naar inspirerende verhalen en feiten over samen zaken doen.

Programma

 • 16.00

   Ontvangst

 • 16.30

   Welkom door Wilco van Schaik, directeur FC Utrecht

 • 16.35

   De Aftrap van MKB-Regio Utrecht door Frans van Seumeren, eigenaar FC Utrecht, en Hans Biesheuvel, voorzitter MKB-Nederland 

 • 17.00

   Samen zaken doen in Utrecht: Vroeger en nu door Willem ter Steege, kleinzoon van Jan Jongerius en directeur van stichting Villa Jongerius. Willem neemt je mee in het ondernemersverhaal van de Utrechtse familie Jongerius. 

 • 17.20

   Samen zaken doen in Utrecht: De feiten en cijfers door Frits Oevering, Rabobank Nederland. Frits vertelt de belangrijkste conclusies uit zijn recente onderzoek: ‘Utrecht Centraal – de plaats van Utrecht in netwerken van personen en bedrijven’. 

 • 17.40

    Wat betekent dit voor jou? Interactief deel waarin we met je in gesprek gaan over de speerpunten van MKB-Regio Utrecht. 

 • 18.30 – 19.30

  uur Netwerkborrel

Uiteraard is het mogelijk om een collega-ondernemer uit de regio Utrecht als introduceé mee te nemen. Aanmelden kan door een email te sturen aan: info@mkbregioutrecht.nl.

Auteur

Marlou Visser