Meeste ondernemers ondersteunen mobiel werken

KPN en MKB-Nederland starten campagne Overal Ondernemen
Het idee dat werknemers prima vanuit huis of elders kunnen werken, is al aardig ingeburgerd bij ondernemers. Bijna 85 procent denkt dat plaats- en tijdsonafhankelijk werken efficiënter is dan van 9 tot 5 op kantoor zitten. Dat blijkt uit de Mobiel werken scan 'Overal ondernemen' van KPN en MKB Servicedesk.
Hoe staat jouw bedrijf ervoor?
Klik hier
Doe de scan!
Naar de scan
Meer weten over de cloud?
Klik hier
Download het whitepaper
Naar MijnMKB
Grijp je kansen
Klik hier
Met breedband internet
Naar MijnMKB
Inmiddels hebben bijna 300 ondernemers de Mobiel werken scan 'Overal ondernemen' gedaan. Met de scan willen KPN en MKB Servicedesk ondernemers wijzen op hun mogelijkheden om (meer) mobiel te gaan werken.
 
De meeste ondernemers zijn dus voorstander van tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Ook een ruime meerderheid van 58 procent van de werkgevers is ervan overtuigd dat de productiviteit van zijn werknemers hetzelfde is als hij ze niet dagelijks ziet, blijkt uit de scan. 
 
De eerste resultaten van de scan werden gepresenteerd tijdens de Week van de Ondernemer in Den Haag bij de kick off van de campagne Overal Ondernemen van MKB-Nederland en KPN.

 

Vergaderen

Alleen vergaderen is nog een punt waarbij werkgevers graag zien dat medewerkers aanwezig zijn. 48,1 procent vindt het belangrijk dat een medewerker lijfelijk aanwezig is en niet inbelt, ondanks de moderne mogelijkheden van videoconferencing
 
Het werken in de cloud is nog niet helemaal vertrouwd. 43,4 procent van de ondernemers zegt zich zorgen te maken over de veiligheid van bedrijfsgegevens als medewerkers op afstand werken. Een minderheid van 41 procent zegt de juiste ICT-oplossingen te hebben om altijd en overal te kunnen werken.
 

Overal ondernemen

Onder de noemer Overal Ondernemen gaan KPN en MKB-Nederland samenwerken om ondernemers te wijzen op de kansen die nieuwe vormen van ICT mogelijk maken. Het zogenoemde kennispartnership is donderdag 13 juni 2013 beklonken tijdens De Week van de Ondernemer in het World Forum in Den Haag.


Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

MKB Servicedesk helpt je graag verder!

Dossiers

Onderzoek mobiel werken

KPN en MKB Servicedesk zijn benieuwd naar jouw situatie
Om te testen hoe ondernemend Nederland ervoor staat op het gebied van mobiel werken gaan MKB Servicedesk en KPN het land door met de MKBuzz. Mobiel...

Hoe kan ik succesvol mobiel gaan werken?

In tien praktische stappen naar succes
Hoe sta jij ervoor op het gebied van mobiel werken? Vind je het lastig er een succes van te maken? Geen nood. Succesvol mobiel werken komt een stuk...

Overal ondernemen met Mobiel Werken Scan 2.0

KPN en MKB Servicedesk lanceren nieuwe scan
Hoe mobiel onderneem jij? Je komt erachter dankzij de nieuwe scan van MKB Servicedesk en KPN. De Mobiel Werken Scan geeft je een helder beeld van je...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten