Bespaar tijd en geld door efficiënter werken

Doe de Efficiënter Werken Scan en ontvang advies op maat!

12 juni 2017

Is jouw IT zo ingericht dat je zo efficiënt mogelijk kunt werken? Heb jij inzicht in je werkprocessen en communicatiestromen? Test op welke punten jij de efficiëntie in je bedrijf kunt verbeteren en doe de scan!

Whitepaper Customer Relationship Management (CRM)

Je hoort vast regelmatig over nieuwe manieren om je onderneming effectiever en efficiënter te laten werken, maar waar moet je beginnen? En wat kan het opleveren? Doe de scan en vind precies uit op welke punten jij nog verbetering kunt boeken.

Hoe digitaal is jouw bedrijf bijvoorbeeld al en zijn de werkplekken efficiënt ingericht? 

Tijd- en kostenbesparing

Met een goede digitale inrichting van je bedrijf, hardware en software, online en offline, kun je inspelen op zowel krimp als groei van je bedrijf en overal werken. Meer aandacht voor efficiënt werken levert een tijd- en kostenbesparing op.

Zorg er bijvoorbeeld voor dat je medewerkers dankzij een goed documentenbeheer alle bestanden kunnen vinden die ze nodig hebben, dat je overal bij je administratie kunt en dat je printers en scanners aan het draadloze internet hangen. Of kan jouw bedrijf zelfs volledig papierloos worden?

Na het invullen van de scan krijg je een advies op maat en kun je stap voor stap werken aan de voor jou ideale situatie. 

Desk

Kijk voor meer tips op IT-gebied ook op de Automatiserings- en IT-desk. Hier vind je artikelen over het goed inrichten van je hard- en software, je beheer en de beveiliging van je IT. Zo kun jij nog efficiënter werken.

Auteur

Marlou Visser