Bespaar tijd en geld door efficiënter werken

Doe de Efficiënter Werken Scan en ontvang advies op maat!
Is jouw IT zo ingericht dat je zo efficiënt mogelijk kunt werken? Heb jij inzicht in je werkprocessen en communicatiestromen? Test op welke punten jij de efficiëntie in je bedrijf kunt verbeteren en doe de scan!
Meer weten over efficiënt werken?
Klik hier
Download het whitepaper
Naar MijnMKB
Waar kan jij verbetering boeken?
Klik hier
Doe nu de scan!
Ga
Je hoort vast regelmatig over nieuwe manieren om je onderneming effectiever en efficiënter te laten werken, maar waar moet je beginnen? En wat kan het opleveren? Doe de scan en vind precies uit op welke punten jij nog verbetering kunt boeken.
 
Hoe digitaal is jouw bedrijf bijvoorbeeld al en zijn de werkplekken efficiënt ingericht? 
 

Tijd- en kostenbesparing

Met een goede digitale inrichting van je bedrijf, hardware en software, online en offline, kun je inspelen op zowel krimp als groei van je bedrijf en overal werken. Meer aandacht voor efficiënt werken levert een tijd- en kostenbesparing op.
 
Zorg er bijvoorbeeld voor dat je medewerkers dankzij een goed documentenbeheer alle bestanden kunnen vinden die ze nodig hebben, dat je overal bij je administratie kunt en dat je printers en scanners aan het draadloze internet hangen. Of kan jouw bedrijf zelfs volledig papierloos worden?
 
Na het invullen van de scan krijg je een advies op maat en kun je stap voor stap werken aan de voor jou ideale situatie. 
 

Desk

Kijk voor meer tips op IT-gebied ook op de Automatiserings- en IT-desk. Hier vind je artikelen over het goed inrichten van je hard- en software, je beheer en de beveiliging van je IT. Zo kun jij nog efficiënter werken.

Efficiënt organiseren: papierloos werken

Digitaliseren van groot belang voor je organisatie
Een belangrijk element in de organisatie van tegenwoordig is de overgang van papier naar digitaal. De hoeveelheid digitale informatie blijft groeien....

Efficiënt organiseren: orde en planning

Haal meer uit je werknemers met Het Nieuwe Werken
Een goede organisatie kan de efficiëntie van je bedrijf enorm bevorderen. Zorg dat je werkprocessen zo zijn ingericht dat ze goed op elkaar zijn...

Efficiënt werken: cloud en online communicatie

Vergroot je efficiëntie met cloud computing en webinars
Een belangrijke manier om de efficiëntie in je organisatie te vergoten is het benutten van online mogelijkheden. Cloud computing en online...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten