De internationale droom van de Dutch Network Group

Krachtenbundeling De Zaak en MKB Servicedesk

30 juni 2017 1 minuten

De krachtenbundeling van MKB Servicedesk en De Zaak is voor de Dutch Network Group een prima gelegenheid om de eigen ambities in een nieuw perspectief te zetten.

Dutch Network Group is opgericht door dezelfde ondernemers als MKB Servicedesk. Dutch Media Group is eigenaar van de twee sterkste mkb-mediamerken MKB Servicedesk en De Zaak. Met Dutch Network Group ontstaat een krachtige bundeling van diensten, waarbij de doelgroepen van beide platformen naadloos op elkaar aansluiten en er voor alle stakeholders meer toegevoegde waarde geleverd kan worden.

Bereik

Ondernemerschap staat centraal in alles wat Dutch Media Group doet. Alle activiteiten zijn gericht op ondersteunen en inspireren van ondernemers. Via de verschillende platformen bereikt Dutch Media Group 350-duizend ondernemers per maand.

Internationaal

De organisatie timmert op internationaal vlak inmiddels stevig aan de weg, met bijvoorbeeld de MKB Export Award, het initiatief verovernieuwemarkten.nl en een breed pakket gerichte landeninformatie. Juist in het buitenland heeft de ondernemer een stevig netwerk nodig; dat is het idee voor de Dutch Network Group om mee door te groeien.

Uitzending

Kijk de uitzending waarin journalist Peter Olsthoorn spreekt met Willem Overbosch (Chief Storyteller) en Stefan Vermeul (Chief Happy Businesses) over de verbeterde slagkracht van MKB Servicedesk en de grensoverschrijdende plannen van de Dutch Network Group.