Hangout handelsmissie Aruba met Hans Biesheuvel en Arko van Brakel

Volg maandag live de handelsmissie!

30 juli 2013

Premier Mark Rutte vertrekt zaterdag samen met MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel, ondernemer Arko van Brakel en een delegatie van bedrijven op handelsmissie naar Aruba. Hoe Biesheuvel en Van Brakel het Nederlandse bedrijfsleven gaan promoten in de Caribbean, vertellen ze komende maandag in een hangout.

E-book 'Eerste hulp bij Internationaal ondernemen'

Premier Rutte gaat zaterdag voor de vierde keer in zijn tweede ambtstermijn op handelsmissie. Na Texas deze week, staat komende week een kennismaking met het Caribische delen van het Koninkrijk op het programma. Een mogelijk volgende stap is een handelsmissie naar Azië: een diep gekoesterde wens van het bedrijfsleven. 

Live hangout

Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland, en Arko van Brakel, spreker en ondernemer, gaan met de premier mee naar Aruba. Samen met een delegatie ondernemers. Maandag vertellen Van Brakel en Biesheuvel daar alles over in een hangout met Willem Overbosch van MKB Servicedesk. Houd voor het precieze tijdstip www.mkbservicedesk.nl en www.twitter.com/mkbservicedesk in de gaten.

Auteur

Lenneke Arts