Op zakenreis? Visum voor Turkije makkelijker

Ga sneller de grens over met een e-visum

19 februari 2018 1 minuten

Ga je binnenkort op zakenreis of vakantie naar Turkije? Goed nieuws, je hoeft na aankomst niet meer in de rij te staan voor een visum. Dit kun je nu snel en makkelijk via internet aanvragen.

Gemakkelijk een e-visum aanvragen

Een visum voor Turkije aanvragen kan makkelijk online en kost 15 euro. Het visum is dan zes maanden geldig. Je mag in deze periode maximaal 90 dagen in Turkije verblijven. De mogelijkheid om je visum op luchthavens of aan de grens aan te schaffen, blijft ook bestaan. 

Groei-economie

Turkije is een interessante markt voor Nederlandse ondernemers. De economie groeit hard, consumenten hebben steeds meer te besteden en de overheid start allerlei grote infrastructurele projecten. Wil je meer weten over ondernemen in Turkije?

Van 29 september tot 3 oktober vindt ook een handelsmissie naar de Turkse steden Istanbul en Izmir plaats, onder leiding van minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel). Hier kun je je nog tot 5 augustus voor aanmelden. Op 8 oktober zendt MKB Servicedesk een webinar uit over ondernemen in Turkije, schrijf je alvast in en word op de hoogte gehouden!

Auteur

Marlou Visser