Koop Eerste Hulp bij Internationaal Ondernemen en steun het goede doel

MKB Servicedesk biedt boek aan via Goedmarkt

20 augustus 2013 1 minuten

In het boek Eerste Hulp bij Internationaal Ondernemen staat alle informatie die jij als ondernemer nodig hebt als je wilt importeren, exporteren of een vestiging wilt openen in het buitenland. Wil jij het boek als hardcopy in je boekenkast? Bestel het dan via Goedmarkt en steun het goede doel.

Goedmarkt is een initiatief van ondernemer Viviane van den Bichelaer. Bedrijven kunnen producten en diensten aanbieden in de webshop op goedmarkt.nl. De opbrengst gaat naar projecten van Natuurmonumenten en het Oranjefonds. "Juist de projecten in eigen land, voor de natuur of kwetsbaren in de samenleving, raken in Nederland vaak ondergesneeuwd. Daar wil ik meer geld voor ophalen."

Internationaal Ondernemen

In de webshop kun je nu ook een hardcopy exemplaar van Eerste Hulp bij Internationaal Ondernemen kopen. Hierin staan veel tips en informatie over ondernemen over de grens. Hoe pak je de logistiek aan, hoe zit het met wetten en regels en hoe regel je de financiële kant? Het verhaal is geïllustreerd met ervaringen van collega-ondernemers.

Auteur

Marlou Visser