Informatiebijeenkomst Green Deal Sittard

Wat kan het Rijk betekenen bij jouw duurzame ontwikkeling?

03 oktober 2013 1 minuten

Werk je aan duurzame ontwikkeling en ondervind je belemmeringen om dit te realiseren? Wil je verkennen wat het Rijk voor jou kan betekenen om de realisatie van je initiatief te versnellen? Kom dan naar de gratis Green Deal bijeenkomst.

Bedrijven, maatschappelijke organisaties of overheden lopen soms tegen knelpunten aan als ze een duurzaam initiatief willen realiseren. De Rijksoverheid kan dan helpen om deze barrières te doorbreken door een Green Deal met ze aan te gaan. De barrières kunnen verschillende oorzaken hebben. Soms zorgt wet- en regelgeving voor vertraging of is het moeilijk samenwerkingspartners te vinden.

Green Deal-aanpak

De bijeenkomsten beginnen met een plenaire presentatie over de Green Deal-aanpak. We laten ook enkele voorbeelden van Green Deals zien. Daarnaast is er gelegenheid om jouw initiatief met een Green Deal-adviseur te bespreken. Wil je een adviesgesprek, omschrijf dan je initiatief in het registratieformulier. Je kunt aan dit gesprek geen rechten ontlenen.

De bijeenkomst is op donderdag 12 september bij Agentschap NL in Sittard. Je kunt je tot vrijdag 20 september voor deze bijeenkomst registreren via het registratieformulier van AgentschapNL. Aan deze informatiebijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.

Programma

  • 14.00 – 14.30 uur Inloop, ontvangst

  • 14.30 – 15.30 uur Plenaire presentatie Green Deal-aanpak

  • 15.30 – 16.30 uur Gesprekken met Green Deal-adviseurs

Auteur

Marlou Visser