Hét MKB Trends-event

Heb je een uitnodiging ontvangen? Meld je dan hier aan!

30 oktober 2013 1 minuten

'Delen is in 2014 het nieuwe hebben', 'betalen doet de consument steeds meer mobiel' en 'hybride maakt plaats voor volledig elektrisch'. Zomaar een greep uit de belangrijkste trends van 2014. Maar er zijn er meer. En die hebben we allemaal voor je op een rij gezet.

De Zaak en MKB Servicedesk presenteren dé trends voor 2014. Ga met ons mee op reis en ontdek wat ondernemers willen weten! En wat ze móeten weten…

Wat zijn de trends?

‘Delen is het nieuwe hebben.’ Dat is de belangrijkste ontwikkeling die zich in 2014 definitief tussen de oren van iedere ondernemer moet nestelen. Maar er zijn natuurlijk meer trends die volgend jaar definitief doorbreken. De Zaak en MKBServicedesk nemen je op 29 oktober mee naar de nabije toekomst. Want met en door onze websites, nieuwsbrieven, apps, social media en dashboards weten we wat er leeft onder meer dan 350.000 ondernemers.

Als je wilt weten hoe ondernemend Nederland zich volgend jaar uit de crisis vecht dan ben je van harte uitgenodigd om samen met ons de toekomst te verkennen. Onze eigen Willem Overbosch zal je samen met een keur aan trendwatchers, marktonderzoekers en topondernemers uitleggen wat ondernemers volgend jaar wíllen en móeten weten.

Uitgenodigd?

Heb je een uitnodiging van ons ontvangen, dan nodigen we je bij dezen van harte uit om op 29 oktober samen met ons, MKB Servicedesk en De Zaak, over die trends te horen en te zien. Want jij wil toch ook weten wat het midden- en kleinbedrijf in 2014 te wachten staat? Waar ondernemers volgend jaar mee bezig zijn en hoe je die kritische doelgroep kunt bereiken? 

De bijeenkomst wordt van 15.00 uur tot 18.30 uur gehouden op de Radonweg 7 in Utrecht. Een routebeschrijving vind je hier.

=

Auteur

Marlou Visser