Bijeenkomst over aanbesteden in Haarlem

Ondernemend aanbesteden, het kan ook anders!

31 oktober 2013 1 minuten

Wil je zaken doen met de overheid maar zie je op tegen de administratieve rompslomp? Heb je al eerder op aanbestedingen ingeschreven, maar viel je vanwege te hoge of onduidelijke eisen telkens buiten de boot? Op maandag 28 oktober aanstaande organiseren Bouwend Nederland, Kamer van Koophandel Amsterdam en MKB Noord-Holland de bijeenkomst “Ondernemend aanbesteden, het kan ook anders!”

Het uitgangspunt is dat de overheid geen haalbare opdrachten kan formuleren zonder de markt te betrekken bij zaken als social return, duurzaamheid en innovatie. Jij hebt als ondernemer belangrijke kennis die gemeenten nodig hebben om hun opdrachten goed en haalbaar in de markt te zetten.

Daarom hebben wij het initiatief genomen om diverse gemeenten uit Noord-Holland-Zuid uit te nodigen om rechtsreeks met jou van gedachten te wisselen over belangrijke knelpunten en oplossingen.

Communicatie

Wij nodigen je uit om tijdens deze bijeenkomst jouw stem te laten horen en mee te praten over de beste praktijkoplossingen. Ook zijn er twee sessies waarin je leert hoe je effectief met gemeentelijke opdrachtgevers communiceert.

Daarnaast kun je je aanmelden voor de leveranciersbestanden van gemeenten om ervoor te zorgen dat jij bij onderhandse opdrachten ook wordt uitgenodigd (zie bijgaand het volledige programma). Neem dus je visitekaartjes mee! Tijdens de netwerkborrel is er bovendien gelegenheid om te speeddaten met vertegenwoordigers van de deelnemende gemeenten.

Jij kunt jouw stempel drukken op gemeentelijke opdrachten in de regio Noord-Holland, mis deze kans dus niet! Aan deelname zijn geen kosten verbonden,maar je moet je wel aanmelden via info@noordholland.mkb.nl

Auteur

Marlou Visser