Hangout: Groei-ondernemer, Nederland heeft je nodig!

Nieuw boek helpt bedrijven het eerste kantelpunt te doorbreken

15 november 2013 1 minuten

Slechts 5 procent van de bedrijven in Nederland doorbreekt de grens van tien medewerkers. Daar willen we iets aan doen. Er is grote behoefte aan stabiel groeiende bedrijven die een stimulans zijn voor de economie. Als ondernemer speel jij daarin de belangrijkste rol, maar we helpen je graag een handje. In de weekly hangout (online uitzending) spreken groei-expert Annegien Blokpoel en groei-ondernemer Willem Overbosch over hun nieuwe boek Eerste hulp bij Groeien.

Elke ondernemer wil groeien. Meer omzet draaien, meer klanten bedienen, betere producten maken, meer naamsbekendheid. Maar hoe pak je dat aan? Annegien Blokpoel is ondernemer en oprichter van PerspeXo, waarmee ze directies en DGA's ondersteunt bij het vergroten van de winst en waarde van hun bedrijf. Ze schreef het boek Maak je bedrijf meer waard en is ook co-auteur van Eerste Hulp bij Groeien

Lancering

In deze hangout vertelt ze samen met groei-ondernemer Willem Overbosch over het doel van de nieuwste uitgave. Je hoort meer over de lancering en hoe je aan een gratis speedsessie met Annegien Blokpoel kunt deelnemen.

Snelle groeier

Willem Overbosch hoort met zijn bedrijf MKB Servicedesk bij de FD Gazellen 2013 - een selectie van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Alle bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van ten minste 20 procent lieten zien, komen in aanmerking voor een FD Gazelle Award.

Hangouts

Bekijk ook eerdere hangouts met Annegien Blokpoel: