Vier systemen om mobiel mee te betalen

MKB Trends 2014
Mobiel betalen hoeft niet per definitie te betekenen dat klanten betalen met hun mobiel. Wel heb jíj een mobiel apparaat nodig om het voor je klanten mogelijk te maken om mobiel te betalen. En dan heb je de keuze uit de volgende vier systemen.
Hoe goed werk jij mobiel?
Klik hier
Doe de scna!
Lees verder
Meer over slimme factuurverwerking?
Klik hier
Lees het whitepaper!
Lees verder

Payleven

Voor de aanschaf van de Payleven PIN-reader betaalt een zelfstandige eenmalig 99 euro. Daarnaast betaal je voor elke transactie 2,75 procent. Het betaalsysteem werkt met een app die via Bluetooth met een smartphone of tablet wordt verbonden. Nadat klanten gepind hebben, verschijnt de betaling meteen in het betaaloverzicht, waar vanuit je hen ook betalingsbewijzen kan versturen. Payleven accepteert alle betaalkaarten, inclusief credit cards, én geeft een betaalgarantie. “Een klant kan dus altijd pinnen, ook als hij debet staat.”
Info: www.payleven.nl 
 

Adyen

Adyen is een van de grootste payment service providers. Het Nederlandse bedrijf richt zich in eerste instantie op het online betalingsverkeer. Die know-how gebruikt Adyen nu ook voor een mobiele betaalmogelijkheid, die vergelijkbaar is met die van Payleven. 
Info: http://www.adyen.com/products/face-to-face-payments/ 
 

èMPayment

Spiksplinternieuw is èM! Een mobiele betaalmethode, waarbij de consument zich vooraf niet hoeft aan te melden en geen saldo hoeft aan te houden. èM! ondersteunt zowel eenmalige als terugkerende betalingen en is geschikt voor betalingen vanaf mobiele telefoon (app’s en mobiele websites), tablet, pc en interactieve tv. Daarnaast wordt èM! ingezet in de fysieke wereld in zeer uiteenlopende situaties en op alle mogelijke locaties, bijvoorbeeld in de winkel, in kantines, bij selfscanning, bij verkoopzuilen, bij automaten en vending machines en op evenementen. 
 

ABN Amro, ING en Rabo proef met contcatloos betalen

Specifiek voor de introductie van mobiel betalen in Leiden werken de drie banken samen met KPN en MasterCard. De introductie in augustus 2013 is gestart met circa duizend consumenten met een bankrekening bij een van de drie genoemde banken en met een mobiel abonnement bij KPN. Zij kunnen bij ruim honderd winkels en horecagelegenheden in het centrum van Leiden mobiel betalen. De consument rekent af door de mobiele telefoon die geschikt is voor mobiel betalen tegen de betaalautomaat aan te houden. Kleine bedragen worden zonder pincode direct afgeschreven van de bankrekening van de klant, voor bedragen boven 25 euro is een pincode nodig.

Heel winkelgebied als webshop: 9straatjesonline.com

Online ondernemen met Rosanne Jansen
Het hipste winkelgebied uit Nederland heeft een eigen webwinkel: 9straatjesonline.com. Initiatiefnemers zijn Rosanne Jansen en Valerie van der Meer. Ze haalden er onder meer RTL Boulevard, de Jackie en de Grazia mee. Kwestie van goede marketing of het vinden van een gat in de markt?
heel-winkelgebied-als-webshop-9straatjesonline-3913163739.png

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten