MKB Servicedesk genomineerd voor FD Gazellen 2013

Snelle groei beloond met nominatie prestigieuze award

30 juni 2017 1 minuten

MKB Servicedesk BV is uitgeroepen tot een van de FD Gazellen van 2013. Het Financieele Dagblad nomineert ieder jaar de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn trots op deze nominatie.

Alle bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van ten minste 20 procent lieten zien, komen in aanmerking voor de FD Gazelle Award 2013. MKB Servicedesk is een van de gelukkige 394 bedrijven in Nederland die zijn genomineerd voor deze prijs.

Mijlpaal

Willem Overbosch, oprichter en Chief Storyteller van MKB Servicedesk: "Deze nominatie is een mooie beloning voor ons hele team. Toen we in 2005 begonnen met MKB Servicedesk wist ik dat we een goed businessmodel te pakken hadden, maar dat het zo voortvarend gaat is een droom die werkelijkheid wordt. Het laat zien dat wij ondernemers echt verder helpen. Wij zijn natuurlijk nog lang niet klaar met het verwezenlijken van onze ambities, maar dit is een mooie mijlpaal."

FD Gazelle 2013

Voor de tiende keer op rij reikt Het Financieele Dagblad in 2013 de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Dit jaar organiseert het FD vijf regionale bijeenkomsten. MKB Servicedesk strijd mee om de award voor de regio Gelderland, Utrecht en Flevoland. Op 3 december wordt de award voor deze regio uitgereikt bij voormalig Gazelle-winnaar AFAS in Leusden.

Auteur

Raphael Klees

Elke week probeer ik ondernemers in Nederland te inspireren en vooruit te helpen. Dat doe ik als redacteur en hoofdredacteur van verschillende zakelijke websites. Mijn doel is de informatie voor bedrijven zo helder en duidelijk mogelijk te maken. Daardoor kunnen ondernemers zich snel weer richten op hun bedrijfsvoering.