Start nieuw jaarprogramma Spark+ Forward

23 januari | 75 euro korting via MKB Servicedesk

29 november 2017 1 minuten

Versneld groeien, innoveren, professionaliseren en toegang tot een uniek netwerk? Spark+ Forward is een best-in-class programma voor ondernemers met ambitie en potentie om snel te groeien. Met het Spark+ Forward-programma volg je iedere maand een bijeenkomst om te werken aan je bedrijf.

Rockefeller Habits

Bij deze cursus van Spark+ Forward wordt gewerkt met de Rockefeller Habits, de beproefde methodiek van groeigoeroe Verne Harnish, waarmee jij je groei initieert en begeleidt. Het is een superpraktische methode om van lange termijn strategie te komen tot wat de organisatie het komende kwartaal moet doen en daar alle medewerkers bij aan te haken. De methode combineert effectiviteit (met de juiste mensen de goede dingen doen) met efficiëntie (dingen goed doen).

Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten komen de volgende thema’s aan bod:

  • Strategie. Iedereen strategisch op ‘dezelfde pagina’

  • Mensen. Alleen werken met A-spelers

  • Executie. 6 kwartalen je doelen overtreffen

  • Cash. Sneller groeien met hetzelfde geld

  • Leiderschap. Meer bereiken, minder werken

  • Marketing. De juiste klanten aan je deur Sales; Meer ‘super-enthousiaste klanten’

  • Sales. Meer ‘super-enthousiaste klanten’.

Voor wie?

Slechts een selecte groep ambitieuze en veelbelovende ondernemers kan aan Spark+ Forward deelnemen. Het gaat om de kwaliteit van je onderneming én om je groeiambitie en motivatie.

Je hebt een jaaromzet vanaf 0,5 tot 3 miljoen euro.

Kosten

De financiële investering is €595,- per maand gedurende 12 maanden, exclusief 21% BTW en verder inclusief alles. Nu via MKB Servicedesk 75 euro korting. Schrijf je in met de kortingscode: MKB14.

Datum overzicht

Wil jij de komende zes kwartalen je doelen overtreffen en groeien tot je volle potentieel? Meld je dan aan voor Spark+Forward en krijg zicht op de sturing van jouw eigen processen en doelen. De data vind je in de groeikalender van Spark Leadership.

Meer informatie vind je op de website van Spark Leadership.

Auteur

Raphael Klees

Elke week probeer ik ondernemers in Nederland te inspireren en vooruit te helpen. Dat doe ik als redacteur en hoofdredacteur van verschillende zakelijke websites. Mijn doel is de informatie voor bedrijven zo helder en duidelijk mogelijk te maken. Daardoor kunnen ondernemers zich snel weer richten op hun bedrijfsvoering.