Weekly 'winning' Hangout

Online feestje met winnende ondernemers

27 november 2013 1 minuten

Ben jij met je onderneming weleens genomineerd geweest voor een prijs? Misschien zelfs weleens gewonnen? In de Weekly Hangout van 26 november vertellen twee ondernemers over hun prijzen: De FD Gazellen Award, het slimste bedrijf van Nederland en de Dare to have a Dream Award.

Dare to have a Dream

Sandra Ballij heeft gisteren de Dare to have a Dream Award gewonnen, waarmee ze zich 'de meest markante nieuwe ondernemer' mag noemen. Ballij is eigenaar van 'ctaste', een restaurant in het donker. En heeft elf visueel beperkte experts in dienst die vanuit een uitkeringssituatie, subsidievrij een betaalde baan hebben. 

Slimste bedrijf en FD Gazellen

Ook te gast is Mark Vletter van Voys. Hij sleepte afgelopen week maarliefst twee prijzen in de wacht: die voor 'slimste bedrijf van 2013' én de FD Gazellen Award van Groningen. Daarmee mag Voys zich het snelst groeiende bedrijf van Noord-Nederland noemen. Hoe heeft Vletter dat samen met zijn team voor elkaar gekregen en wat leveren dergelijke prijzen je bedrijf op? Daar praten we tussen 12 uur en 12.20 uur over met deze twee ondernemers. 

Houd dinsdag om 12 uur de homepage van www.mkbservicedesk.nl in de gaten. Vanaf daar zal de hangout live te volgen zijn!