MKB Update 13 december

MKB Radio | Wekelijkse ondernemersupdate

04 april 2014 1 minuten

Fiscale veranderingen rond de auto, WK pooltjes op de werkvloer, personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt, ondernemen in België en Willem Overbosch over de trotse nummer 100 van de FD Gazellen 2013. Luister de MKB Update van 13 december.

Word lid van MKB Servicedesk

FD Gazellen

Het is de week van de FD Gazellen en wij mogen onszelf feliciteren als de nummer 100 in de lijst van snelstgroeiende bedrijven van Nederland volgens Het Financieele Dagblad.

MKB Servicedesk-oprichter en directeur Willem Overbosch spreekt over zijn persoonlijke ontwikkeling en de stormachtige ontwikkeling van zijn bedrijf. Hij wist de afgelopen drie jaar een groei van 135 procent te realiseren.

Personeel

In de uitzending hebben we ook aandacht voor de inzet van mensen met beperkingen, fysiek of psychisch. We spreken erover met het UWV en directeur Renzo Deurloo van Greenfox. Hij werkt graag met werknemers die officieel een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, en krijgt hier ook veel voor terug.

Auto en WK voetbal

Met redacteur Raphael Klees bespreken we de actuele zaken. Deze week meer over de fiscale veranderingen voor je auto en het gebruik ervan. En het WK voetbal 2014. Onze columnist Bart Groothuis wil een mooi kerstpakket.

België

Tot slot spreken we met de meest succesvolle Nederlandse ondernemer in België: Andriette Dobbelsteen, directeur van DRT Gietvloeren. Het familiebedrijf uit Oss maakt industriële gietvloeren met oog voor functionaliteit en esthetiek. Dobbelsteen won deze week de Orange Diamond Award, een prijs van de Nederlandse en Belgische Kamers van Koophandel, voor de beste Nederlandse ondernemer in België.

Auteur

Raphael Klees

Elke week probeer ik ondernemers in Nederland te inspireren en vooruit te helpen. Dat doe ik als redacteur en hoofdredacteur van verschillende zakelijke websites. Mijn doel is de informatie voor bedrijven zo helder en duidelijk mogelijk te maken. Daardoor kunnen ondernemers zich snel weer richten op hun bedrijfsvoering.