Voorlichtingsbijeenkomst Subsidieprogramma Partners voor Water

AgentschapNL geeft toelichting

15 januari 2014 1 minuten

In november 2013 is de laatste tender in 2014 voor het subsidieprogramma Partners voor Water gepubliceerd in de Staatscourant. Ook voor deze nieuwe regeling nodigen we samenwerkende partijen uit de Nederlandse watersector uit om hun internationale ambitie op één of meer van de 28 Partners voor Water landen te realiseren. Deze tender sluit op 25 februari 2014.

In dit artikel

Tijdens de bijeenkomst zal de essentie van het subsidieprogramma, namelijk focus op opschaling, krachtenbundeling èn unieke kwaliteiten, worden toegelicht. Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over het opstellen van een goed werkplan en informatie over de financiële ins en outs die bij de aanvraag van subsidie komen kijken.

Na afloop vindt er een netwerkborrel plaats waar je onder genot van een hapje en drankje de mogelijkheid heeft om met je collegae uit de sector te netwerken en wellicht jouw internationale ambities te delen. Tijdens de borrel zullen PVW-adviseurs je graag te woord staan.

Locatie

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - Prinses Beatrixlaan 2 te Den Haag, van 13.00 uur tot 17.30 uur

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is goed bereikbaar met de auto. Indien je met de auto komt, verzoeken wij je vriendelijk dit aan te geven bij je aanmelding zodat wij een parkeerplaats kunnen reserveren. Kom je met het openbaar vervoer: de bijeenkomst is op loopafstand van het station Den Haag Centraal. Zie de site  voor routebeschrijving en contactgegevens.

Aanmelden

Heb je interesse om deel te nemen aan deze Partners voor Water bijeenkomst, meld jedan snel aan door een e-mail te sturen aan info@partnersvoorwater.nl.

Auteur

Marlou Visser