MKB RadioCafé 10 januari 2014

Starten en internationale dromen waarmaken

14 januari 2014 1 minuten

De eerste uitzending van MKB RadioCafé in het nieuwe jaar gaat over starten en meteen internationaal uitrollen. Gastheer Bram Donkers kijkt met verschillende gasten kritisch naar alle goede voornemens en ambitieuze plannen.

Willem Overbosch duidt de verschillende exporttrends van 2014 en geeft aan waar het groeipotentieel voor de ondernemer ligt. Hij betrekt dat ook op zijn eigen onderneming en ontvouwt grensoverschrijdende plannen richting BelgiëTurkije en verder.

Loonstrookje 2014

Wat verandert er op het loonstrookje van 2014? Redacteur Flip Schultz praat met Dick van Leeuwerden, manager kenniscentrum wet- en regelgeving van ADP. Hij legt uit wat er begin dit jaar aan nieuwe regelgeving op de ondernemer afkomt. 

Nieuwsjaarsborrels overleven

Ook aan tafel in het MKB RadioCafé: Armand Landman, hoofdredacteur van De Zaak. Hij legt uit hoe we alle nieuwjaarsborrels kunnen overleven. En Armand heeft leuk nieuws: De Zaak is nu ook te lezen op de iPad. 

Starten en de grens over

In dit MKB RadioCafé gaat het over starten in het nieuwe jaar 2014 en meteen de grens over durven stappen. Wim van Roekel en Koert Liekelema van de splinternieuwe Better For You Company zijn te gast. Zij hebben hun comfortabele carrières aan de wilgen gehangen om te gaan ondernemen. En ze komen meteen met een opzienbarende lancering: YEAU!

Auteur

Joey Koeijvoets