MKB RadioCafé 24 januari 2014

De Goede Dingen des levens

20 februari 2020

Het MKB RadioCafé gaat deze week over de Goede Dingen des levens. Goed voor jezelf, goed voor anderen, goed voor het voortbestaan van deze planeet. Dus: we gaan nu echt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Gastheer Bram Donkers spreekt daarover diverse deskundigen en ondernemers die MvO in de praktijk brengen.

Hoofdgast in deze editie van MKB RadioCafé is Viviane van den Bichelaer. Zij richtte Goedmarkt op, een webshop waar de opbrengsten ten goede komen aan goede doelen in Nederland. Als bedrijf bied je een product of dienst te koop aan, en de opbrengst gaat naar projecten van Natuurmonumenten en het Oranje Fonds. Ondernemers schenken bij Goedmarkt dus hun product of dienst, deze schenking verschijnt in de shop waar het door iedereen gekocht kan worden.

MKB Amsterdam

Ook aan tafel in het MKB RadioCafé: Ellen Jacobs, directeur van MKB Amsterdam. Wat speelt er precies in Amsterdam en hoe worden onze ondernemende luisteraars daar bij van? Ellen vertelt over de lancering van de Amsterdamse afdeling, maar ook over haar groene missie.

Kansen voor duurzaam

Dit RadioCafé over maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat ook in op de kansen die duurzame ondernemers kunnen pakken. Redacteur Raphael Klees spreekt aan onze stamtafel met Rik Vegter van Green Daddy, onder meer over zijn avonturen met crowdfunding.

Een vol uur goede gesprekken, inclusief Marketing Update en boodschappen.

MKB Radio is 24 uur per dag te beluisteren via MKBradio.nl en natuurlijk onze iPhone App.

Auteur

Lenneke Arts