"Uitdagende omgeving creëren voor mijn werknemers"

Interview met 20.000ste MijnMKB’er Camilo Behage
Groot feest deze week op het kantoor van MKB Servicedesk in Utrecht. Reden is het bereiken van de mijlpaal van 20.000 gebruikers op ondernemersplatform MijnMKB.nl. Grote vraag was direct: wie is toch deze 20.000ste MijnMKB’er? Een inspirerend interview met Camilo Behage.
Ben jij een groeibedrijf?
Klik hier
Pensioen voor groeibedrijven
Download de brochure
Ontdek MijnMKB
Klik hier
hét online platform voor ondernemers
Naar MijnMKB
Laat je bedrijf groeien
Klik hier
Download het e-book
Naar MijnMKB
Naam: Camilo Behage
Ondernemer sinds: 2010
Bedrijfsnaam: Emmelkamp BV
Product: Led-verlichting en infraroodstralers
Aantal werknemers: 5
Bijzonder: 20.000ste gebruiker van MijnMKB
 

Infrarood

In 2010 nam hij het bedrijf over waar hij al tien jaar werkte. Nu staat hij aan het roer van een productiebedrijf met vijf werknemers dat internationaal actief is. "We verkopen led-verlichting en infraroodstralers voor de wellness-sector in Europa", vertelt Camilo. "Onze afnemers zijn heel divers. Van scholen en kantoren tot sporthallen en woningbouw. We produceren zelfs straatverlichting."
 

MijnMKB

Op advies van een vriend kwam Camilo in MijnMKB terecht. "Ik had er al vaker van gehoord. Een mede-ondernemer uit Leeuwarden attendeerde me er laatst weer op dat er veel praktische informatie te vinden is voor ondernemers. Nu had ik wat vragen in verband met een zieke werknemer en besloot ik eens te kijken of ik daar antwoorden op kon vinden in MijnMKB. Ik vond het whitepaper ‘Mijn werknemer meldt zich ziek, en nu?’ met daarin een aantal handige tips."
 

Ontwikkelen

Camilo besloot zich direct aan te melden voor de nieuwsbrief van MKB Servicedesk. "Ik wil graag op de hoogte blijven. Jezelf ontwikkelen als ondernemer is heel belangrijk", weet hij. "Ik volg regelmatig cursussen en trainingen. Ook mijn werknemers moedig ik aan om 1 á 2 cursussen per jaar te volgen. Ik haal er zelf veel lol uit. Het werkt inspirerend."
 

Ondernemersdroom

Het enthousiasme neemt een sprong als we Camilo vragen naar zijn droom als ondernemer. "Ik heb zeker een droom", roept hij. "Ik hoef geen Philips te worden, maar ik wil wel zorgen dat het bedrijf blijft groeien. Het doel is om intern het werkplezier te verbeteren en de wereld een stukje beter te maken. We willen volledig CO2-neutraal produceren. De eerste stappen hebben we al gezet op dat gebied. Zo wil ik een omgeving creëren waarin werknemers zich uitgedaagd voelen."

Weekly Hangout: MVO als marketingmiddel

Hoe kun je MVO correct inzetten als marketinginstrument?
'Wij zijn groen!', 'Wij helpen de maatschappij!'. Bedrijven roepen het van de daken. Maar werkt dit ook? Zit de consument hierop te wachten? In onze wekelijkse uitzending van 28 januari spreken we over het inzetten van maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) als marketinginstrument. Wat moet je wel en wat vooral niet doen?
Schermafbeelding 2014-01-27 om 16.37.48.png

Ondernemer zelf grootste obstakel voor groei

Onderzoek bedrijfsgroei | Helft ondernemers vooral vakinhoudelijk sterk
61 procent van de ondernemers in Nederland denkt niet dat het bedrijf zonder hem of haar zal overleven. De ondernemer is vaak zelf het grootste...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten