MKB Lenteborrel

25 maart in Amsterdam | Internationale ambities komen tot leven
Laat je tijdens de 12de Rabobank MKB Lenteborrel inspireren en informeren over de mogelijkheden van ondernemen in het buitenland. Burgemeester Eberhard van der Laan deelt zijn ervaringen met handelsmissies en de Rabobank over het grijpen van internationale kansen voor bedrijven.
Meld je aan...
Klik hier
... voor de MKB Lenteborrel
Ga
Ontwikkelingen houden steeds minder rekening met landsgrenzen. Grenzen vervagen en steeds vaker concurreert u op een wereldwijd speelveld. Online mogelijkheden maken dat wat ver weg lijkt eigenlijk dichtbij is. Dit schept nieuwe kansen. Ook voor het mkb. Je kunt nieuwe markten aanboren en valt daarmee binnen een lange traditie; van oudsher staan Nederlanders en met name Amsterdammers wereldwijd bekend om hun handelsgeest en doen zij internationaal zaken.
 

Ervaringen

Naast Burgemeester Van der Laan en Caroline Steenvoort (Rabobank) vertellen ervaren ondernemers over internationaal ondernemen in de praktijk. Het gaat daarbij niet alleen om luisteren, je wordt in de gelegenheid gesteld vragen te stellen of in discussie te gaan. De begeleiding en presentatie van dit programma onderdeel is in handen van Ruud Hendriks, radiopresentator van het BNR programma ‘Zaken doen met...’en zelf internationaal ondernemer.
 
Naast de inhoud is er tijdens de borrel volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen te delen met collega ondernemers.
 

Details

25 maart 2014, 15.30 - 19.00 uur
Amsterdam RAI, Forumzaal, Ingang E
Europaplein
1078 GZ Amsterdam
 
Meld je aan via:
dinsdag 25 maart 2014
15:30 uur
19:00 uur
Amsterdam RAI
Aanmelden

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten