MKB Lenteborrel

25 maart in Amsterdam | Internationale ambities komen tot leven

27 maart 2014

Laat je tijdens de 12de Rabobank MKB Lenteborrel inspireren en informeren over de mogelijkheden van ondernemen in het buitenland. Burgemeester Eberhard van der Laan deelt zijn ervaringen met handelsmissies en de Rabobank over het grijpen van internationale kansen voor bedrijven.

In dit artikel

Ontwikkelingen houden steeds minder rekening met landsgrenzen. Grenzen vervagen en steeds vaker concurreert u op een wereldwijd speelveld. Online mogelijkheden maken dat wat ver weg lijkt eigenlijk dichtbij is. Dit schept nieuwe kansen. Ook voor het mkb. Je kunt nieuwe markten aanboren en valt daarmee binnen een lange traditie; van oudsher staan Nederlanders en met name Amsterdammers wereldwijd bekend om hun handelsgeest en doen zij internationaal zaken.

Ervaringen

Naast Burgemeester Van der Laan en Caroline Steenvoort (Rabobank) vertellen ervaren ondernemers over internationaal ondernemen in de praktijk. Het gaat daarbij niet alleen om luisteren, je wordt in de gelegenheid gesteld vragen te stellen of in discussie te gaan. De begeleiding en presentatie van dit programma onderdeel is in handen van Ruud Hendriks, radiopresentator van het BNR programma ‘Zaken doen met...’en zelf internationaal ondernemer.

Naast de inhoud is er tijdens de borrel volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen te delen met collega ondernemers.

Details

25 maart 2014, 15.30 - 19.00 uur

Amsterdam RAI, Forumzaal, Ingang E

Europaplein

1078 GZ Amsterdam

Meld je aan via:

www.mkb-amsterdam.nl/lenteborrel2014

Auteur

Raphael Klees